Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

Schatten van de aarde

Datum: 14 / 07 / 2015

Stenen zijn de schatten van de aarde. Je hebt ze in alle vormen en maten, kleuren en structuren. Van helderblauwe maansteen tot aan zwarte toermalijn.

De helende werking van stenen

Edelstenen spreken erg veel mensen aan. Niet alleen heksen moeten even naar binnen als ze een edelsteenwinkel voorbijlopen, maar jong en oud kan de schittering en verborgen kracht der mineralen niet weerstaan. Het maakt niet uit van welk geloof of welke oorsprong je komt, de meeste mensen met een beetje fantasie geloven in de helende werking van edelstenen.

Ook de naam is mooi

Stenen krijgen de prachtigste namen toebedeeld. Zo wordt ‘de steen die eigenlijk geen steen is’ (barnsteen) ook wel ‘tranen van de Godin’ genoemd. Ze verdient haar naam aan het feit dat het een warme steen is en niet zo koud aanvoelt als een echte steen. Barnsteen is natuurlijk ook geen steen, maar hars.

Mijn voorliefde

Zelf heb ik een sterke voorliefde voor de maansteen, met haar witblauwe glans en gloed waardoor het lijkt alsof er manenstralen in gevangen zijn. Het is een prachtige steen met mooie kwaliteiten. Zo helpt maansteen bij het terugvinden van je gevoelsleven, vrouwelijkheid en staat voor liefde.

Link-in-bio-lunadea

Over de auteur

Lunadea – Heks en schrijfster

Hoi, ik ben Lunadea en mijn grootste passie is het delen van kennis over hekserij, zodat ik heksen help om met meer vertrouwen, zelfstandig hun weg te vinden op hun eigen heksenpad.

✰ Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van online en offline workshops en trainingen. ✰

Misschien vind je deze blogs ook interessant: