Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

Schatten van de aarde

Datum: 14 / 07 / 2015


stenen.png

Stenen zijn de schatten van de aarde. Je hebt ze in alle vormen en maten, kleuren en structuren. Van helderblauwe maansteen tot aan zwarte toermalijn.

De helende werking van stenen

Edelstenen spreken erg veel mensen aan. Niet alleen heksen moeten even dat winkeltje in als ze een edelsteenwinkel voorbijlopen, maar jong en oud kan de schittering en verborgen kracht der mineralen niet weerstaan. Het maakt niet van welk geloof of oorsprong je komt, de meeste mensen met een beetje fantasie geloven in de helende werking van edelstenen.

Ook de naam is mooi

Stenen krijgen de prachtigste namen toebedeeld. Zo wordt ‘de steen die eigenlijk geen steen is’ (Barnsteen) ook wel ‘tranen van de Godin’ genoemd. Ze verdient haar naam aan het feit dat het een warme steen is en niet koud aanvoelt zoals een echte steen. Maar Barnsteen is natuurlijk ook geen steen, maar hars.

Mijn voorliefde

Zelf heb ik een sterke voorliefde voor de maansteen, met haar witblauwe glans en gloed dat lijkt alsof er manenstralen in gevangen zijn. Het is een prachtige steen met mooie kwaliteiten. Zo helpt maansteen bij het terugvinden van je gevoelsleven, vrouwelijkheid en staat voor liefde.

Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van workshops, trainingen en 1-op-1 sessies (zowel on- als offline).

Vond je dit interessant? Dan nodig ik je bij deze uit voor mijn Facebook Community

Magische groetjes! Lunadea✰Ik wil meer gratis tips en weetjes, Lunadea!
Het enige wat je hoeft te doen in jouw mailadres hier invullen. Ik beloof je dat ik je niet meer dan noodzakelijk zal spammen 😉
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Link-in-bio-lunadea

Over de auteur

Lunadea – Heks en schrijfster

Hoi, ik ben Lunadea en mijn grootste passie is het delen van kennis over hekserij, zodat ik heksen help om met meer vertrouwen, zelfstandig hun weg te vinden op hun eigen heksenpad.

✰ Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van online en offline workshops en trainingen. ✰

Misschien vind je deze blogs ook interessant:

Oeroude feesten

In de tijd van onze voorouders werden seizoenveranderingen uitgebreid gevierd. Zij waren nog voor het overgrote deel...