Leer meer natuur in je hekserij en je leven te verweven in de Jaaropleiding Groene Hekserij.
Schrijf je nu in voor de interesselijst om je straks met korting aan te melden! →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

9789020217575-Boek-Heks-in-het-groen

Mijn tweede boek

Heks in het Groen

Verbind je met de magie van de natuur met Heks in het groen – Over oerkracht en natuurmagie. Dit is mijn tweede boek, na mijn bestseller De Weg van de Heks.

De magie van de natuur is groot en symbolisch. Door je te verbinden met het groen ga je die magie steeds meer ervaren en zul je merken dat je leven steeds rijker wordt. In de natuur schuilt een enorme kracht en in het wisselen van de seizoenen zit symboliek verborgen. Door middel van magie en rituelen kun je die kracht leren aanvoelen.

In dit boek leg ik je uit hoe je de beleving en verbinding met de natuur weer terugvindt en vasthoudt. 

9789020217575-Boek-Heks-in-het-groen

Het verschil tussen mijn twee boeken…

Heks in het Groen gaat over:

☆   Wat natuurmagie is.

☆    Hoe je méér natuur in jouw hekserij kunt opnemen.

☆    De natuurkracht/oerkracht in jezelf vinden.

☆    Hoe ik later op het heksenpad op zoek ging naar de natuurlijke vorm van hekserij en wat ik daarover leerde.

 

En de De Weg van de Heks gaat in op:

☆    Het heksenpad ontdekken.

☆    De heks in jezelf leren kennen.

☆    Hekserij leren kennen.

☆    Wat ik leerde in de eerste paar jaar dat ik hekserij leerde kennen.

 

Elk boek heeft dus een andere insteek, maar beiden zitten wél bomvol informatie en handige tips om jouw persoonlijke hekserij te verrijken!

Over Lunadea

Toen op mijn achttiende iemand mij een heks noemde en vertelde dat ik dat niet negatief moest opvatten ging er een hele nieuwe magische wereld voor mij open. Ineens begreep ik mezelf, waarom ik voorspellende ervaringen had, levendige dromen en kracht voelde in de natuur. Alles kwam samen in hekserij!

Er volgden jaren van boeken lezen, gesprekken met andere heksen, leren in een coven en daarna nog jaren van solitaire studie. Een heks is nooit uitgeleerd, en een heks heeft nooit genoeg heksenboeken, zeg ik altijd. Hekserij is een levenswijze waarin je blijft leren. Dat kan ook, want er vallen zo gigantisch veel onderwerpen onder hekserij! Zelf koos ik voor het natuurlijke heksenpad, de traditionele hekserij waarin natuurmagie een grote rol speelt, want de natuur is toch onze basis. Wij zijn onderdeel van de natuur.

Inmiddels deel ik mijn opgedane kennis door boeken te schrijven en cursussen te geven, want ik ik hou ervan om mijn kennis te delen. En ik hou ook erg van de kleur groen, kaas, stilte om me heen en van boeken. Maar ik verzamel ze meer dan dat ik nog toe kom aan lezen.

lunadea_download_maankalender2021_mobile

Bestel jouw exemplaar!

Heks in het Groen – Over Oerkracht en Natuurmagie

Verbind je met de magie van de natuur en leer hoe je meer natuur in jouw magische leven terug kunt laten komen.

Bestel je via de webshop? Dan schrijft Lunadea een persoonlijke boodschap in jouw exemplaar én wordt het boek ingepakt als een mooi cadeautje. LET OP: de naam van de besteller wordt erbij geschreven. Dus is het boek een cadeau voor iemand anders? Geef dit dan aan in het opmerkingen veld bij het afrekenen!

Prijs is excl. verzendkosten.

22,50

Of bestel het e-book!

Veelgestelde vragen

Staat in dit boek hetzelfde als in de kleine heksenboekjes?

Nee, ik heb juist mijn best gedaan om in dit boek heel andere dingen te schrijven. Soms zal er overlap zijn, omdat er nu eenmaal bepaalde thema’s zijn in hekserij. Maar waar de kleine boekjes informatief zijn en kort in bewoording (omdat ze maximaal 60 blz groot kunnen zijn) gaat dit boek véél dieper in op de thema’s! En, in dit boek deel ik véél meer eigen ervaringen en neem ik je mee op mijn heksenpad om jou een soort leidraad te geven van hoe jouw heksenweg eruit kan zien.

Signeer je het boek ook als ik hem bij jou bestel?

Ja, alle boeken die via mijn webshop worden besteld signeer ik en schrijf ik een persoonlijke boodschap in. Én ik pak het boek in als een cadeautje!

Is het boek ook als e-book/luisterboek verkrijgbaar?

Ja, het is al als E-book verkrijgbaar en de luisterboekversie komt eraan!

Waarom betaal ik bij jou wel verzendkosten en bij de uitgever en Bol.com niet?

Ik ben een kleine ondernemer en als ik op alle bestellingen de verzendkosten zelf zou moeten betalen verdien ik er zelf niets meer op. Daarom bereken ik ze door aan de klant. Bol.com is een héél groot concern en die kan de verzendkosten voor eigen rekening nemen.

Kan ik het (om verzendkosten te besparen) ook in België kopen?

Met het ISBN-nummer kun je in elke lokale boekhandel het boek bestellen! Ook in België. En kijk eens op Belgische online boekhandels, waarschijnlijk staat het boek daar ook aangeboden.