Leer meer natuur in je hekserij en je leven te verweven in de Jaaropleiding Groene Hekserij.
Meld je voor 31 augustus 2024 aan met korting! →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

9789020216547Boek-De-weg-van-de-heks

Mijn eerste boek

De Weg van de Heks

Voelde jij je altijd al anders dan anderen? Ga je liever de natuur in dan dat je afspreekt met vrienden? En ben je geïnteresseerd in spiritualiteit? Grote kans dat ook jij een heks bent!

Hekserij is leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern. Je bent één met de natuur en met jezelf, afgestemd op je innerlijke kracht en intuïtie. Aan de hand van persoonlijke ervaringen vertel ik in De Weg van de Heks – Magisch en intuïtief leven hoe ik terecht kwam op het pad van hekserij en hoe ik deze manier van leven invul. Ik laat je kennismaken met rituelen en de invloed ervan, ik leer je hoe je magisch kunt denken en hoe je met kleine handelingen je leven bezielder kunt maken.

Je ontdekt jouw eigen weg in de wereld van hekserij en kunt geïnspireerd en vol vertrouwen verder!

9789020216547Boek-De-weg-van-de-heks

Het verschil tussen mijn twee boeken…

De Weg van de Heks gaat over:

☆    Het heksenpad ontdekken.

☆    De heks in jezelf leren kennen.

☆    Hekserij leren kennen.

☆    Wat ik leerde in de eerste paar jaar dat ik hekserij leerde kennen.

En de Heks in het Groen gaat in op:

☆    Wat natuurmagie is.

☆    Hoe je méér natuur in jouw hekserij kunt opnemen.

☆    De natuurkracht/oerkracht in jezelf vinden.

☆    Hoe ik later op het heksenpad op zoek ging naar de natuurlijke vorm van hekserij en wat ik daarover leerde.

Elk boek heeft dus een andere insteek, maar beiden zitten wél bomvol informatie en handige tips om jouw persoonlijke hekserij te verrijken!

Over Lunadea

Toen op mijn achttiende iemand mij een heks noemde en vertelde dat ik dat niet negatief moest opvatten ging er een hele nieuwe magische wereld voor mij open. Ineens begreep ik mezelf, waarom ik voorspellende ervaringen had, levendige dromen en kracht voelde in de natuur. Alles kwam samen in hekserij!

Er volgden jaren van boeken lezen, gesprekken met andere heksen, leren in een coven en daarna nog jaren van solitaire studie. Een heks is nooit uitgeleerd, en een heks heeft nooit genoeg heksenboeken, zeg ik altijd. Hekserij is een levenswijze waarin je blijft leren. Dat kan ook, want er vallen zo gigantisch veel onderwerpen onder hekserij! Zelf koos ik voor het natuurlijke heksenpad, de traditionele hekserij waarin natuurmagie een grote rol speelt, want de natuur is toch onze basis. Wij zijn onderdeel van de natuur.

Inmiddels deel ik mijn opgedane kennis door boeken te schrijven en cursussen te geven, want ik ik hou ervan om mijn kennis te delen. En ik hou ook erg van de kleur groen, kaas, stilte om me heen en van boeken. Maar ik verzamel ze meer dan dat ik nog toe kom aan lezen.

lunadea_download_maankalender2021_mobile

Bestel jouw exemplaar!

De Weg van de Heks – Magisch en Intuïtief leven

Dé bestseller van Lunadea, de bekendste traditionele heks van Nederland. Aan de hand van persoonlijke ervaringen vertelt Lunadea in De Weg van de Heks hoe zij terecht kwam op het pad van hekserij en hoe zij deze manier van leven invult.

Bestel je via de webshop? Dan schrijft Lunadea een persoonlijke boodschap in jouw exemplaar én wordt het boek ingepakt als een mooi cadeautje. LET OP: de naam van de besteller wordt erbij geschreven. Dus is het boek een cadeau voor iemand anders? Geef dit dan aan in het opmerkingen veld bij het afrekenen!

Prijs is excl. verzendkosten.

21,00

Of bestel het e-book of luisterboek!

Veelgestelde vragen

Staat in dit boek hetzelfde als in de kleine heksenboekjes?

Nee, ik heb juist mijn best gedaan om in dit boek heel andere dingen te schrijven. Soms zal er overlap zijn, omdat er nu eenmaal bepaalde thema’s zijn in hekserij. Maar waar de kleine boekjes informatief zijn en kort in bewoording (omdat ze maximaal 60 blz groot kunnen zijn) gaat dit boek véél dieper in op de thema’s! En, in dit boek deel ik véél meer eigen ervaringen en neem ik je mee op mijn heksenpad om jou een soort leidraad te geven van hoe jouw heksenweg eruit kan zien.

Signeer je het boek ook als ik hem bij jou bestel?

Ja, alle boeken die via mijn webshop worden besteld signeer ik en schrijf ik een persoonlijke boodschap in. Én ik pak het boek in als een cadeautje!

Is het boek ook als e-book/luisterboek verkrijgbaar?

Ja, het is al als E-book en als luisterboek verkrijgbaar!

Waarom betaal ik bij jou wel verzendkosten en bij de uitgever en Bol.com niet?

Ik ben een kleine ondernemer en als ik op alle bestellingen de verzendkosten zelf zou moeten betalen verdien ik er zelf niets meer op. Daarom bereken ik ze door aan de klant. Bol.com is een héél groot concern en die kan de verzendkosten voor eigen rekening nemen.

Kan ik het (om verzendkosten te besparen) ook in België kopen?

Met het ISBN-nummer kun je in elke lokale boekhandel het boek bestellen! Ook in België. En kijk eens op Belgische online boekhandels, waarschijnlijk staat het boek daar ook aangeboden.