Algemene voorwaarden van Lunadea.nl

 

1.1:

Lunadea is het eenmansbedrijf van Lunadea Ruthy Jankiewicz en is gevestigd te:

Van Heurnstraat 138
2274NP Voorburg
info@lunadea.nl
https://www.lunadea.nl

1.2:

IBAN: NL45 ABNA 0519 5301 01
BTW-nummer: 188434732B01
KVK-nummer: 58165800

1.3:

Lunadea heeft als doel het doorgeven van kennis over hekserij door middel van workshops, online en offline trainingen, het schrijven van boeken, geven van lezingen, organiseren van workshopweekenden en verkoop van producten en diensten via de webshop en evenementen.

1.4:

Deze bepalingen zijn van toepassing op alle rechtshandelingen die door, namens en met Lunadea worden gesloten ter uitvoering van de onder 1.3 genoemde doelstelling.

1.5:

Op deze voorwaarden is de Nederlandse wetgeving van toepassing. Bij eventuele geschillen is de rechter bevoegd, in voorkomende gevallen kunnen zaken bij de kantonrechter van het betreffende arrondissement voortgebracht worden.

 

Betaling m.b.t. producten/trainingen

2.1.:

Een bestelling wordt pas verzonden als het verschuldigde bedrag is overgemaakt via Ideal, Bankcontact, Paypal of directe overschrijvingen naar onze ABN AMRO rekeningen.

2.2:

Na het plaatsen van de bestelling moet het bedrag binnen twee weken worden overgemaakt via een van de bij 2.1 genoemde betaalwijzen.

2.3:

Als er twee weken na de bestelling niet is overgegaan tot betaling ontvangt u een herinnering per e-mail.

2.4:

Als er 1 week na de herinnering geen betaling is gedaan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

 

Levering en verzenden m.b.t. producten

3.1:

Levering in Nederland vindt z.s.m. plaats, maar zeker binnen 7 dagen na ontvangt van de betaling.

Uitzondering kan zijn als er een feestdag is waardoor verzending door Post.nl (of een van de andere postdiensten in Nederland) geen verzendingen verstrekt, of als Lunadea afwezig is door evenementen. In dat geval word er maximaal 3 dagen na thuiskomst overgegaan tot het behandelen van de bestellingen, mits alles op voorraad is.

De evenementenagenda is te vinden via: https://www.lunadea.nl/activiteitenagenda/

3.2:

Houdt er rekening mee dat betalen via internet sneller zal verlopen dan via overmaken bij uw bank. Overmaken via uw bank duurt gemiddeld 2 dagen binnen Nederland. Overmaken vanuit het buitenland kan tot 5 dagen duren.

3.3:

Als producten tijdelijk of niet direct leverbaar zijn wordt u hiervan op de hoogte gebracht per e-mail voor verder overleg.

3.4:

Verzend- en verpakkingskosten van producten die niet door de brievenbus passen gedragen € 6,95 binnen Nederland, tot 10 kg.

Voor verzendingen naar België en andere Europese en niet Europese landen gelden de daarvoor gestelde verzendkosten.

3.5:

Verzend- en verpakkingskosten van producten die wel door de brievenbus passen bedragen € 4,25 binnen Nederland, tot 100 gram.

Voor verzendingen naar België en andere Europese en niet Europese landen gelden de daarvoor gestelde verzendkosten.

3.6:

Als de verzendkosten niet juist worden ingevuld, behoudt Lunadea het recht deze te wijzigen en het verschuldigde bedrag alsnog te ontvangen dat te weinig is betaald. Bij een teveel aan betaalde verzendkosten (bv als uw pakketje toch door de brievenbus past) krijgt u het verschil terug. Hierover wordt u per email geïnformeerd.

3.7:

Alle bestellingen worden verzonden met Post.nl. Zodra bestellingen naar het buitenland met track en trace zijn afgeleverd bij het postkantoor ligt het risico van de verzending bij de klant, tenzij u extra verzendkosten betaald voor aangetekende (verzekerde) verzending.

We doen onze uiterste best om producten zo goed mogelijk te verpakken. Het kan echter voorkomen dat er iets kapot gaat of beschadigd tijdens het verzenden, of dat een verzending naar het buitenland niet aankomt. Het risico ligt hierbij bij de klant als het pakket / post onverzekerd  wordt verstuurd.

Aangetekend betekent dat er altijd een vervangend pakket en/of producten worden nagestuurd.

 

Retourneren m.b.t. producten

4.1:

Retour zenden kan alleen als u binnen 14 dagen na levering via een e-mail aangeeft de producten te willen retourneren. In dat geval spreken we af hoe en wanneer dit gebeurt.

4.2:

Na ontvangst van de artikelen wordt tot terugbetaling overgegaan. Alleen de producten worden terugbetaald, niet de verzendkosten.

4.3:

Producten kunnen alleen retour worden gestuurd als ze niet zijn gebruikt en in volledig originele staat zijn.

4.4:

De verzendkosten en de risico’s bij verzending zijn in beide gevallen voor rekening van de klant!

4.5:

Van retourzending uitgesloten: producten die speciaal voor de klant zijn gemaakt, bv leren agenda met door de klant aangeleverde logo’s, tekeningen, namen, etc. zijn niet geschikt voor retourzending.

 

Risico’s m.b.t. producten

5.1:

Het gebruik van de producten geschied volledig op eigen risico. Lunadea is niet aansprakelijk voor de evt. negatieve gevolgen van onjuist gebruik en handelen.

5.2:

De producten (waaronder de trainingen, workshops en boekjes, etc.) van Lunadea vervangen geen medische of psychologische hulpverlening.

We gaan er van uit dat iedereen verantwoordelijkheid neemt over zijn of haar eigen proces. Overleg indien nodig met een arts of psychologisch hulpverlener.

5.3:

Neem bij gebreken of vragen m.b.t. het product graag via e-mail contact op.

Ben je niet tevreden over je aankoop of heb je een klacht? Laat dit dan weten via info@lunadea.nl of via het contactformulier op onze contactpagina.

 

Lees ook de...

Algemene voorwaarden van Lunadea.nl voor de Schriftelijke Jaartraining Traditionele Hekserij

Algemene voorwaarden van Lunadea.nl voor het Magische Workshopweekend

en tevens huisregels van de overnachtingslocatie van de workshopweekende.