Ik ben Lunadea, de heks met een missie

Toen ik haast 20 jaar geleden in een coven toetrad wist ik nog niet dat dat het begin van een nieuw leven zou zijn. Na een aantal jaren solitair hekserij te hebben verkend en tientallen boeken over hekserij te hebben gelezen, wist ik dat ik méér wilde leren en toevallig had ik het geluk gehad om een coven tegen te komen waarin ik kon toetreden. Maar die stap, was de stap naar een heel nieuw leven waarin hekserij mijn levenswijze werd en dat is het nog steeds.

 

Waarom ik jou wil leren wat hekserij inhoudt

Haast elke heks die ik tegen kom is op zoek naar informatie over hekserij, heeft honger naar nog meer kennis en wil daarin graag van andere heksen leren wat hekserij inhoudt. Samen weet je meer dan alleen. Daarom zijn er sibbes en heksengroepen. Maar toetreden in een sibbe of heksengroep is lastig, omdat ze maar een beperkt aantal heksen kunnen opnemen.

En omdat ik anderen graag iets leer (er zit tòch een juf in mij!) geef ik nu cursussen en workshops over hekserij.

Hekserij is voor mij een levenswijze. Het is verweven met wie ik ben, wat ik uitstraal en is mijn dagelijks leven. Ik ben een heks, en zou niet anders kunnen zijn dan mezelf.

 

Hekserij verandert je leven, geeft diepgang aan het leven.
Je zult ontdekken dat je wordt geconfronteerd met jezelf en je eigen kracht,
dat je leert om open te staan maar ook waar je grenzen liggen.
 

 

Hekserij is geen gemakkelijk pad!

In al de jaren waarin ik hekserij bestudeer merk ik dat je als heks nooit bent uitgeleerd. Ook door de vooroordelen die er aan kleven, waardoor anderen zich daar al snel een mening over zullen vormen. Maar in de jaren dat ik nu heksen opleid hoor ik van allemaal dat ze veel bewuster en krachtiger in het leven staan, merken dat ze méér zichzelf zijn geworden en dat hun omgeving ook merkt dat hekserij hen zoveel heeft gebracht, dat ze inzien dat hekserij waardevol is en geen hocus-pocus.

 

Ik ben een Andere heks...

Bij mij leer je géén wicca. Ik ben geen wicca-heks maar een traditionele heks en leer jou wat Traditionele Hekserij inhoudt. Dat is de hekserij van Hier, van onze voorouders, de mensen die hier op het land leefden. Volksgebruiken, hagenhekserij, natuurmagie, kruidenmagie, symboliek, amuletten en talismans, divinatie, dagelijkse hekserij, etc.

 
Hekserij is Oer, zit in ons en wanneer je voelt dat er puzzelstukjes op hun plek schuiven, begint jouw leerpad naar die Oerkracht in jou!
— Lunadea