Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

Hexcademy

Opleidingen in traditionele hekserij

Na een studie van meer dan 20 jaar is mij vooral heel duidelijk geworden dat hekserij méér is dan een hobby of interesse: het is een manier van leven waarbij ik aanvoel dat de natuur bezield is, en dat alles met elkaar verbonden is (dus dat die bezieling ook in mij zit!). Heksen zijn één met de natuur, één met zichzelf en afgestemd op hun innerlijke kracht en intuïtie.

Dat is wat ik jullie ook wil leren in de Jaaropleiding Traditionele Hekserij, die onderdeel is van de Hexcademy: de online leerschool in hekserij die ik heb opgezet.

Hexcademy

Opleidingen in traditionele hekserij

Na een studie van meer dan 20 jaar is mij vooral heel duidelijk geworden dat hekserij méér is dan een hobby of interesse: het is een manier van leven waarbij je aanvoelt dat de natuur bezield is, en dat alles met elkaar verbonden is (dus dat die bezieling ook in jou zit!). Heksen zijn één met de natuur, één met zichzelf en afgestemd op hun innerlijke kracht en intuïtie.

“Hekserij is zó breed en veelomvattend, dat je nooit bent uitgeleerd!”

Jaaropleiding Traditionele Hekserij

Tijdens de volledige jaaropleiding word je een jaar lang door mij begeleid op het heksenpad (een jaar samen leren, net als in een coven!). 

Waarom ik de Hexcademy heb opgezet

Omdat ik me nog goed herinner hoe moeilijk het was om als beginner op het heksenpad goede informatie te vinden (en ook ándere informatie dan die je overal kunt vinden). Vanuit die behoefte ben ik in 2013 begonnen met het geven van online en offline cursussen en workshops, open jaarfeestvieringen, lezingen, heb ik een groot en actief forum opgezet op Facebook, schrijf boeken, organiseer workshopweekenden, een heksenfestival (samen met Annabella) en in 2019 heb ik de papieren versie van de Schriftelijke Jaartraining Hekserij uit 2013 omgezet naar de Hexcademy!

Het is mijn doel om iedereen die zoekende is naar informatie over hekserij te leren wat hekserij écht inhoudt en om heksen met elkaar te verbinden; want je bent niet de enige die ‘anders’ is, je bent niet alleen!

Er zijn echt zoveel anderen die – net als jij – ook een heks zijn!

Wil jij ook magie in je leven brengen?

Ik help je graag op weg met de Jaaropleiding Traditionele Hekserij!