Leren hoe je de mooiste journal pagina’s maakt? Ontdek de online workshop Magisch Journalen →

Hexcademy

Opleidingen in traditionele natuurlijke hekserij

Na een studie van meer dan 20 jaar is mij vooral heel duidelijk geworden dat hekserij méér is dan een hobby of interesse: het is een manier van leven waarbij ik aanvoel dat de natuur bezield is, en dat alles met elkaar verbonden is (dus dat die bezieling ook in mij zit!). Heksen zijn één met de natuur, één met zichzelf en afgestemd op hun innerlijke kracht en intuïtie.

Dat is wat ik jullie ook wil leren in onder andere de Jaaropleiding Hekserij, die onderdeel is van de Hexcademy: de online leerschool in hekserij die ik heb opgezet, en waar in de loop der tijd steeds nieuwe opleidingen aan zullen worden toegevoegd.

Hexcademy

Opleidingen in traditionele hekserij

Na een studie van meer dan 20 jaar is mij vooral heel duidelijk geworden dat hekserij méér is dan een hobby of interesse: het is een manier van leven waarbij je aanvoelt dat de natuur bezield is, en dat alles met elkaar verbonden is (dus dat die bezieling ook in jou zit!). Heksen zijn één met de natuur, één met zichzelf en afgestemd op hun innerlijke kracht en intuïtie.

“Hekserij is zó breed en veelomvattend, dat je nooit bent uitgeleerd!”

Jaaropleiding Hekserij

Tijdens de volledige jaaropleiding word je een jaar lang door mij begeleid op het heksenpad (een jaar samen leren, net als in een coven!). 

In het voorjaar van 2023 start er weer een groep van de Jaaropleiding Hekserij!

Magisch Journalen

In de online workshop Magisch Journalen krijg je stap-voor-stap uitleg over hoe jij zelf super mooie magische journal pagina’s maakt in verschillende stijlen. Je krijgt toegang tot een online omgeving met informatie, video’s, opdrachten, een uitgebreid werkboek en ook tot een support Facebookgroep.

Zo motiveren wij jou om zélf aan de slag te gaan met Magisch Journalen!

Waarom ik de Hexcademy heb opgezet

Omdat ik me nog goed herinner hoe moeilijk het was om als beginner op het heksenpad goede informatie te vinden (en ook ándere informatie dan die je overal kunt vinden). Vanuit die behoefte ben ik in 2013 begonnen met het geven van online en offline cursussen en workshops, open jaarfeestvieringen, lezingen, heb ik een groot en actief forum opgezet op Facebook, schrijf boeken, organiseer workshopweekenden, een heksenfestival (samen met Annabella), maak kaartensets.

Het is mijn doel om iedereen die zoekende is naar informatie over hekserij te leren wat hekserij écht inhoudt en om heksen met elkaar te verbinden; want je bent niet de enige die anders is, je bent niet alleen!

Er zijn echt zoveel anderen die – net als jij – ook een heks zijn!

Wil jij ook magie in je leven brengen?

In de lente van 2023 start er weer een groep van de Jaaropleiding Hekserij!