Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

Hexcademy

Opleidingen in traditionele hekserij

Na een studie van meer dan 20 jaar is mij vooral heel duidelijk geworden dat hekserij méér is dan een hobby of interesse: het is een manier van leven waarbij ik aanvoel dat de natuur bezield is, en dat alles met elkaar verbonden is (dus dat die bezieling ook in mij zit!). Heksen zijn één met de natuur, één met zichzelf en afgestemd op hun innerlijke kracht en intuïtie.

Dat is wat ik jullie ook wil leren in de Jaaropleiding Traditionele Hekserij, die onderdeel is van de Hexcademy: de online leerschool in hekserij die ik heb opgezet.

Hexcademy

Opleidingen in traditionele hekserij

Na een studie van meer dan 20 jaar is mij vooral heel duidelijk geworden dat hekserij méér is dan een hobby of interesse: het is een manier van leven waarbij je aanvoelt dat de natuur bezield is, en dat alles met elkaar verbonden is (dus dat die bezieling ook in jou zit!). Heksen zijn één met de natuur, één met zichzelf en afgestemd op hun innerlijke kracht en intuïtie.

“Hekserij is zó breed en veelomvattend, dat je nooit bent uitgeleerd!”

Een jaaropleiding of losse lessen

Ik heb de Hexcademy in de zomer van 2019 opgezet als plek om meerdere opleidingen en cursussen over hekserij samen te brengen.
Ik merkte dat een jaar lang leren voor sommigen teveel was en wilde de verschillende onderdelen van de jaartraining ook los kunnen aanbieden.

Je kunt een volledige jaaropleiding Traditionele Hekserij volgen, waarbij je een jaar lang door mij wordt begeleid op het heksenpad (een jaar samen leren, net als in een coven!), óf je leert in je eigen tempo door af en toe een losse module aan te schaffen. Plus er zullen in de loop van de tijd steeds weer nieuwe modules over hekserij bij komen.

Het fijne van de losse modules van de Hexcademy volgen, is dat je alles leert over een onderwerp van jouw keuze, in jouw eigen tijd. Je hoeft nergens naar toe te reizen en het materiaal is altijd toegankelijk… ideaal! De losse modules komen vanaf 4 april 2022 beschikbaar .

 

Welke trainingen kan je volgen?

Jaaropleiding Traditionele Hekserij

Volledige jaaropleiding waarbij je een jaar lang door mij wordt begeleid op het heksenpad (een jaar samen leren, net als in een coven!). 

Losse Lessen

Leren in je eigen tempo door af en toe een losse les aan te schaffen. In de loop van de tijd komen er steeds weer nieuwe lessen over hekserij bij! 

Waarom ik de Hexcademy heb opgezet

Omdat ik me nog goed herinner hoe moeilijk het was om als beginner op het heksenpad goede informatie te vinden (en ook ándere informatie dan die je overal kunt vinden). Vanuit die behoefte ben ik in 2013 begonnen met het geven van online en offline cursussen en workshops, open jaarfeestvieringen, lezingen, ik heb een vrij groot en actief forum opgezet op Facebook, ik schrijf boeken, organiseer workshopweekenden, een heksenfestival (samen met Annabella) en in 2019 heb ik de papieren versie van de Schriftelijke Jaartraining Hekserij uit 2013 omgezet naar de Hexcademy!

Het is mijn doel om iedereen die zoekende is naar informatie over hekserij te leren wat hekserij écht inhoudt en om heksen met elkaar te verbinden; want je bent niet de enige die ‘anders’ is, je bent niet alleen!

Er zijn echt zoveel anderen die – net als jij – ook een heks zijn!

Wil jij ook magie in je leven brengen?

Ik help je graag op weg met de Jaaropleiding Traditionele Hekserij!