Ik ben Lunadea, de heks met een missie

Toen ik ruim 15 jaar geleden in een coven toetrad wist ik nog niet dat dat het begin van een nieuw leven zou zijn. Na een aantal jaren solitair hekserij te hebben verkend en tientallen boeken over hekserij te hebben gelezen, wist ik dat ik méér wilde leren en toevallig had ik het geluk gehad om een coven tegen te komen waarin ik kon toetreden. Maar die stap, was de stap naar een heel nieuw leven waarin hekserij mijn levenswijze werd en dat is het nog steeds.

Hekserij is voor mij een levenswijze. Het is verweven met wie ik ben, wat ik uitstraal en is mijn dagelijks leven. Ik ben een heks, en zou niet anders kunnen zijn dan mezelf.

Waarom ik jou wil leren wat hekserij inhoudt

Haast elke heks die ik tegen kom is op zoek naar informatie over hekserij, heeft honger naar nog meer kennis en wil daarin graag van andere heksen leren wat hekserij inhoudt. Samen weet je meer dan alleen. Daarom zijn er sibbes en heksengroepen. Maar toetreden in een sibbe of heksengroep is lastig, omdat ze maar een beperkt aantal heksen kunnen opnemen.

Omdat ik mijn heksenkennis graag deel met anderen (en er toch altijd al een juf in mij heeft gezeten; ik heb op de Pabo gezeten) geef ik online en live opleidingen in hekserij.

Een leerweg in hekserij

In al de jaren waarin ik hekserij bestudeer merk ik dat je als heks nooit bent uitgeleerd.

Hekserij verandert je leven, geeft diepgang aan het leven. Je zult ontdekken dat je wordt geconfronteerd met jezelf en je eigen kracht, dat je leert om open te staan maar ook waar je grenzen liggen.

Hekserij is geen gemakkelijk pad! Ook door de vooroordelen die er aan kleven, waardoor anderen zich daar al snel een mening over zullen vormen. Maar in de jaren dat ik nu heksen opleid hoor ik van allemaal dat ze veel bewuster en krachtiger in het leven staan, merken dat ze méér zichzelf zijn geworden en dat hun omgeving ook merkt dat hekserij hen zoveel heeft gebracht, dat ze inzien dat hekserij waardevol is en geen hocus-pocus.

Durf een heks te zijn!

Bij mij leer je geen wicca. Ik ben geen wicca-heks maar een traditionele heks en leer jou wat Traditionele Hekserij inhoudt. Dat is de hekserij van Hier, van onze voorouders, de mensen die hier op het land leefden. Volksgebruiken, hagenhekserij, natuurmagie, kruidenmagie, symboliek, amuletten en talismans, divinatie, dagelijkse hekserij, etc.

Hekserij is Oer, zit in ons en wanneer je voelt dat er puzzelstukjes op hun plek schuiven, begint jouw leerpad naar die Oerkracht in jou!