Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

Ik ben Lunadea

De heks met een missie

Toen ik ruim 20 jaar geleden in een coven toetrad wist ik nog niet dat dat het begin van een nieuw leven zou zijn. Na een aantal jaren solitair hekserij te hebben verkend en tientallen boeken over hekserij te hebben gelezen, wist ik dat ik méér wilde leren en toevallig had ik het geluk gehad om een coven tegen te komen waarin ik kon toetreden. Maar die stap, was de stap naar een heel nieuw leven waarin hekserij mijn levenswijze werd en dat is het nog steeds.

Waarom ik jou wil leren
wat hekserij inhoudt

Haast elke heks die ik tegen kom is op zoek naar informatie over hekserij, heeft honger naar nog meer kennis en wil daarin graag van andere heksen leren wat hekserij inhoudt. Samen weet je meer dan alleen. Daarom zijn er sibbes en heksengroepen. Maar toetreden in een sibbe of heksengroep is lastig, omdat ze maar een beperkt aantal heksen kunnen opnemen.

En omdat ik anderen graag iets leer (er zit tòch een juf in mij!) geef ik nu cursussen en workshops over hekserij.

Hekserij verandert je leven, geeft diepgang aan het leven. Je zult ontdekken dat je wordt geconfronteerd met jezelf en je eigen kracht, dat je leert om open te staan maar ook waar je grenzen liggen.

Hekserij is geen gemakkelijk pad!

In al de jaren waarin ik hekserij bestudeer merk ik dat je als heks nooit bent uitgeleerd. Ook door de vooroordelen die er aan kleven, waardoor anderen zich daar al snel een mening over zullen vormen. Maar in de jaren dat ik nu heksen opleid hoor ik van allemaal dat ze veel bewuster en krachtiger in het leven staan, merken dat ze méér zichzelf zijn geworden en dat hun omgeving ook merkt dat hekserij hen zoveel heeft gebracht, dat ze inzien dat hekserij waardevol is en geen hocus-pocus.

Ik ben een andere heks

Bij mij leer je géén wicca. Ik ben geen wicca-heks maar een traditionele heks en leer jou wat Traditionele Hekserij inhoudt. Dat is de hekserij van Hier, van onze voorouders, de mensen die hier op het land leefden. Volksgebruiken, hagenhekserij, natuurmagie, kruidenmagie, symboliek, amuletten en talismans, divinatie, dagelijkse hekserij, etc.

Ik ben een heksenjuf die anderen leert wat hekserij inhoudt. Ik heb géén praktijk, voer géén rituelen tegen betaling uit en doe ook géén huiszuiveringen.

Ontdek mijn nieuwe boek
Heks in het Groen

Over oerkracht en natuurmagie

De magie van de natuur is groot en symbolisch. Door je te verbinden met het groen ga je die magie steeds meer ervaren en zul je merken dat je leven steeds rijker wordt. In de natuur schuilt een enorme kracht en in het wisselen van de seizoenen zit symboliek verborgen. Door middel van magie en rituelen kun je die kracht leren aanvoelen.

In Heks in het Groen leg ik uit hoe je de beleving en verbinding met de natuur weer terugvindt en vasthoudt. Dat doe ik op mijn eigen heldere en sympathieke no-nonsense manier van schrijven, vol eigen ervaringen en tips om zelf toe te passen.

Ontdek mijn producten

Heksenboekjes, altaarkaarten, kalender en meer!

Jaarfeestkaarten

Zet een Jaarfeestkaart op je altaar en word je bewust van de essentie van het jaarfeest dat eraan komt!

meer lezen →

Heksenboekjes

Leuke, informatieve kleine boekjes die dieper ingaan op diverse heksenonderwerpen.

meer lezen →

Maankaarten

De Maankaarten leren je over de volle manen en laten je mee bewegen met de maanfases.

meer lezen →

Heksenagenda

Een agenda met rituelen voor de jaar- en maanfeesten en een heleboel heksenweetjes!

meer lezen →

Boeken

In mijn boeken vertel ik vanuit eigen ervaring over hekserij, altijd met veel tips en weetjes.

meer lezen →

Meld je nu aan voor de Lunadea nieuwsbrief

Geen spam-mails maar info over activiteiten en maandelijks een vollemaanritueel in je inbox!