Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

Dit ben ik!

Datum: 23 / 03 / 2016

(Gebrek aan) Zelfvertrouwen is denk ik een kwestie waar velen problemen mee hebben. Het is zo gemakkelijk om jezelf met een ander te vergelijken en daarmee vooral al het goede van de ander te zien. Jezelf met diezelfde roze bril bekijken is een moeilijkheid die maar weinigen bezitten. Het is zo gemakkelijk om hard te zijn voor jezelf, geen fouten te dulden en jezelf de grond in te praten als je niet aan je eigen verwachtingen voldoet.

Het verkeerde zelfbeeld

Jarenlang heb ik daarmee geworsteld. Als ik mezelf moet beschrijven popt gelijk het oude beeld op van een grijs muisje-meisje dat liever niet opvalt en niets zegt, die stil in een eigen hoekje zit. Dat hoekje is veilig en vertrouwd. Maar dat meisje ben ik al lang niet meer!
Ik heb geleerd om me uit te spreken, mijn eigen pad te banen, er te Zijn. Erg gemakkelijk was dat niet en soms heb ik er nog steeds moeite mee. Ben ìk echt de vrouw die ik nu ben!? Doe ik dit echt allemaal?!

Het beeld dat anderen hebben

Laatst zei iemand tegen mij: maar bij jou gaat alles zo gemakkelijk, jij bent extravert en durft voor jezelf op te komen. “Je moest eens weten”, mompelde ik terug.
Ieder huisje heeft zijn kruisje. Ik moest van ver komen, en ben niet altijd de Lunadea geweest die jullie nu zien. Ik heb er ongeveer 30 jaar over gedaan om tot dat inzicht te komen. Het is een kwestie van achter willen laten, focus en doel hebben, blijven staan, opkrabbelen, leren van de tegenslagen en vertrouwen in waar ik naartoe wil, dan volgt het vertrouwen vanzelf. En daar vertrouw ik op!

Dit ben ik echt!

Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van workshops, trainingen en 1-op-1 sessies (zowel on- als offline).

Vond je dit interessant? Dan nodig ik je bij deze uit voor mijn Facebook Community

Magische groetjes! Lunadea✰Ik wil meer gratis tips en weetjes, Lunadea!
Het enige wat je hoeft te doen in jouw mailadres hier invullen. Ik beloof je dat ik je niet meer dan noodzakelijk zal spammen 😉
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Link-in-bio-lunadea

Over de auteur

Lunadea – Heks en schrijfster

Hoi, ik ben Lunadea en mijn grootste passie is het delen van kennis over hekserij, zodat ik heksen help om met meer vertrouwen, zelfstandig hun weg te vinden op hun eigen heksenpad.

✰ Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van online en offline workshops en trainingen. ✰

Misschien vind je deze blogs ook interessant:

De god in hekserij

Religie is een delicate kwestie om over te discussiëren. Iedereen heeft er wel een mening of een standpunt over, of je...

Mijn boeklancering!

Wat heb ik lang uitgekeken naar deze datum!Na maanden schrijven, redigeren en wachten was het eindelijk zover, en ging...