Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

Mijn boeklancering!

Datum: 07 / 04 / 2020

Wat heb ik lang uitgekeken naar deze datum! Na maanden schrijven, redigeren en wachten was het eindelijk zover, en ging mijn boek De Weg van de Heks eindelijk de wijde wereld in! Ik vond het al een spannend moment, maar toen ik een paar weken geleden te horen kreeg dat er geen bijeenkomsten meer mochten plaatsvinden, viel dat me best rauw op mijn dak. Een boeklancering vindt normaal plaats met een feestje voor vrienden, familie en genodigden. Dat kon nu niet meer.

Na een paar tranen te hebben gelaten, heb ik een online boekpresentatie opgezet. Ik had bedacht om live te gaan op Facebook en tegelijkertijd live te gaan op Instagram. Dat laatste is niet gelukt, maar hier kun je de live boeklancering bekijken via YouTube:

9789020216547Boek-De-weg-van-de-heks

Boek ‘De Weg van de Heks’

De Weg van de Heks – Magisch en Intuïtief leven

Dé bestseller van Lunadea, de bekendste traditionele heks van Nederland. Aan de hand van persoonlijke ervaringen vertelt Lunadea in De Weg van de Heks hoe zij terecht kwam op het pad van hekserij en hoe zij deze manier van leven invult.

Bestel je via de webshop? Dan schrijft Lunadea een persoonlijke boodschap in jouw exemplaar én wordt het boek ingepakt als een mooi cadeautje.

Link-in-bio-lunadea

Over de auteur

Lunadea – Heks en schrijfster

Hoi, ik ben Lunadea en mijn grootste passie is het delen van kennis over hekserij, zodat ik heksen help om met meer vertrouwen, zelfstandig hun weg te vinden op hun eigen heksenpad.

✰ Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van online en offline workshops en trainingen. ✰

Misschien vind je deze blogs ook interessant:

Wat is hekserij?

Een heks is één met de natuur Hekserij is een natuurreligie. Dat houdt in dat degenen die zich bezighouden met...