Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

Maan van het Weerlicht

Datum: 19 / 08 / 2016

De maan van het Weerlicht geeft verlichting en inzicht. Bliksem is geladen en brandt op wat dient als brandstof om verder te komen; dáár te komen waar de inslag het grootst is en nóg meer licht en helderheid zal geven.

Persoonlijke boodschap van deze maan

Welke bliksem woedt er in jou? Welk inzicht en eigen-wijsheid is er aan het licht gekomen? Maan in waterman gaat over het vinden van jouw wijsheid. Vraag jezelf niet alleen af: wie ben IK?, maar ook: welke wijsheid heb ik opgedaan? Wat heb ik geleerd en wat wil ik nog leren? Laat het maanlicht helderheid geven, maar wees je ervan bewust dat die helderheid deze maan komt als een blikseminslag!

Link-in-bio-lunadea

Over de auteur

Lunadea – Heks en schrijfster

Hoi, ik ben Lunadea en mijn grootste passie is het delen van kennis over hekserij, zodat ik heksen help om met meer vertrouwen, zelfstandig hun weg te vinden op hun eigen heksenpad.

✰ Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van online en offline workshops en trainingen. ✰

Misschien vind je deze blogs ook interessant: