Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

Wat edelstenen níet kunnen

Datum: 23 / 12 / 2015


edelstenenmagie

Een vriend van mij heeft een probleem. Het is niet zo’n goede vriend dat ik precies weet wat het probleem is, maar de vriend vond in ieder geval dat er een probleem was. Mogelijk heeft het iets met zijn relatie te maken, want de partner zou eenzelfde soort probleem hebben. Ze hadden ook al een oplossing gevonden voor het probleem: de juiste edelsteen kopen en klaar. New Age boekjes zijn erg handig om zoiets te kunnen achterhalen. Die en die steen lost dat en dat probleem voor je op.
Dat was dan de amethyst, die eigenlijk een universeel gereedschap is en overal tegen helpt, maar niet bepaald krachtig is op het gebied van hun specifieke probleem, voor zover ik kan nagaan (de steen die wel specifiek wordt genoemd is zeldzaam en daarom ook duur).

Oplossen kan ik niet

Ik ben niet goed in het oplossen van problemen van anderen. Zeker als het iets in de relationele sfeer is met exen en sexen dan blijf ik liever op de achtergrond. Dat zijn problemen die door twee of meer mensen moeten worden opgelost, namelijk de direct betrokkenen. Individueel kunnen ze bij het zoeken van een oplossing gesteund worden door een edelsteen of een ander magisch middel, maar het lijkt me onjuist dat er van uit wordt gegaan dat een edelsteen het probleem zomaar oplost.

Ja, ik zit er wel wat mee omdat het een vriend is, die ik een goede relatie gun. Maar hoe zeg je netjes dat er voor het oplossen van het specifieke probleem meer nodig is dan een edelsteen?

Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van workshops, trainingen en 1-op-1 sessies (zowel on- als offline).

Vond je dit interessant? Dan nodig ik je bij deze uit voor mijn Facebook Community

Magische groetjes! Lunadea✰Ik wil meer gratis tips en weetjes, Lunadea!
Het enige wat je hoeft te doen in jouw mailadres hier invullen. Ik beloof je dat ik je niet meer dan noodzakelijk zal spammen 😉
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Link-in-bio-lunadea

Over de auteur

Lunadea – Heks en schrijfster

Hoi, ik ben Lunadea en mijn grootste passie is het delen van kennis over hekserij, zodat ik heksen help om met meer vertrouwen, zelfstandig hun weg te vinden op hun eigen heksenpad.

✰ Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van online en offline workshops en trainingen. ✰

Misschien vind je deze blogs ook interessant:

De god in hekserij

Religie is een delicate kwestie om over te discussiëren. Iedereen heeft er wel een mening of een standpunt over, of je...

Mijn boeklancering!

Wat heb ik lang uitgekeken naar deze datum!Na maanden schrijven, redigeren en wachten was het eindelijk zover, en ging...