Leer meer natuur in je hekserij en je leven te verweven in de Jaaropleiding Groene Hekserij.
Meld je voor 31 augustus 2024 aan met korting! →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

Lunadea_minitraining_heksinhetgroen

Gratis minicursus

Heks in het Groen

De verbinding met de natuur voelen is – vind ik – één van de belangrijkste onderdelen van hekserij. In Heks in het Groen beschrijf ik mijn zoektocht naar hoe ik meer natuur in mijn hekserij kon terugbrengen en in deze minicursus wil ik jou ook handvatten geven om dat te doen!

Meld je aan voor mijn gratis minicursus en ontvang 7 dagen lang tips over dagelijkse handelingen die jouw connectie met de natuur zullen versterken.

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gratis minicursus. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.

Lunadea_minitraining_heksinhetgroen_mobile

In de minicursus Heks in het Groen leer je…

☆   Over de vier elementen en natuurverbinding.

☆   De levenskracht van de natuur aanvoelen en wat wel en niet natuurmagie is.

☆   Natuurmagie rituelen en manieren om de natuur in je hekserij te betrekken.

In de natuur schuilt een enorme kracht en in het wisselen van de seizoenen zit symboliek verborgen. In deze minicursus leer je door middel van magie en rituelen de kracht van de natuur aanvoelen!

Over Lunadea

Toen op mijn achttiende iemand mij een heks noemde en vertelde dat ik dat niet negatief moest opvatten ging er een hele nieuwe magische wereld voor mij open. Ineens begreep ik mezelf, waarom ik voorspellende ervaringen had, levendige dromen en kracht voelde in de natuur. Alles kwam samen in hekserij!

Er volgden jaren van boeken lezen, gesprekken met andere heksen, leren in een coven en daarna nog jaren van solitaire studie. Een heks is nooit uitgeleerd, en een heks heeft nooit genoeg heksenboeken, zeg ik altijd. Hekserij is een levenswijze waarin je blijft leren. Dat kan ook, want er vallen zo gigantisch veel onderwerpen onder hekserij! Zelf koos ik voor het natuurlijke heksenpad, de traditionele hekserij waarin natuurmagie een grote rol speelt, want de natuur is toch onze basis. Wij zijn onderdeel van de natuur.

Inmiddels deel ik mijn opgedane kennis door boeken te schrijven en cursussen te geven, want ik ik hou ervan om mijn kennis te delen. En ik hou ook erg van de kleur groen, kaas, stilte om me heen en van boeken. Maar ik verzamel ze meer dan dat ik nog toe kom aan lezen.

Verbind je met de
magie van de natuur!

Door je te verbinden met het groen ga je de natuurmagie steeds meer ervaren en zal je merken dat je leven steeds rijker wordt. Leer het in deze minitraining.

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gratis minitraining. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.