Samen met andere heksen alles leren over hekserij: de sibbeversie van de Jaaropleiding Hekserij start binnenkort weer!

Aanmelden kan tot 30 april 2024 →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

lunadea_minitraining_dewegvandeheks

Gratis minicursus

De Weg van de Heks

Hekserij is een levenswijze waarbij je verbinding voelt met de natuur én verbinding voelt met je eigen natuur en oerkracht. Wil jij weten hoe je een magisch en intuïtief leven kunt leven? En hoe je de heks in jou kunt herkennen?

Meld je aan voor mijn gratis minicursus en ontvang 10 dagen lang tips over wat hekserij inhoudt en hoe je zelf magie aan je leven kunt toevoegen.

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gratis minicursus. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.

lunadea_minitraining_dewegvandeheks_mobile

In de minicursus De Weg van de Heks leer je…

☆  Jouw innerlijke heks ontdekken en hoe je hekserij in je leven kunt integreren.

☆   De natuur in je hekserij betrekken, maar ook hoe je hekserij in de stad kunt uitoefenen.

☆   Over symbooltaal, de seizoensfeesten en maanfeesten.

☆   Hoe je rituelen kunt uitvoeren en wat wensrituelen zijn. 

☆   Of je jezelf nu wel of geen heks moet noemen. 

Voel jij de magie van het leven aan? En durf jij die magie te gebruiken? Misschien schuilt er wel een heks in jou! Leer meer over hoe je een magisch leven kunt leiden en de heks in jezelf kunt herkennen via mijn minicursus!

Over Lunadea

Toen op mijn achttiende iemand mij een heks noemde en vertelde dat ik dat niet negatief moest opvatten ging er een hele nieuwe magische wereld voor mij open. Ineens begreep ik mezelf, waarom ik voorspellende ervaringen had, levendige dromen en kracht voelde in de natuur. Alles kwam samen in hekserij!

Er volgden jaren van boeken lezen, gesprekken met andere heksen, leren in een coven en daarna nog jaren van solitaire studie. Een heks is nooit uitgeleerd, en een heks heeft nooit genoeg heksenboeken, zeg ik altijd. Hekserij is een levenswijze waarin je blijft leren. Dat kan ook, want er vallen zo gigantisch veel onderwerpen onder hekserij! Zelf koos ik voor het natuurlijke heksenpad, de traditionele hekserij waarin natuurmagie een grote rol speelt, want de natuur is toch onze basis. Wij zijn onderdeel van de natuur.

Inmiddels deel ik mijn opgedane kennis door boeken te schrijven en cursussen te geven, want ik ik hou ervan om mijn kennis te delen. En ik hou ook erg van de kleur groen, kaas, stilte om me heen en van boeken. Maar ik verzamel ze meer dan dat ik nog toe kom aan lezen.

Wil je ook weten of er

een heks in jou schuilt?

Jij voelt je verbonden met de natuur. Je voelt dat je heel intuïtief je leven leidt. Ontdek in deze minitraining of hekserij bij je past.

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gratis minitraining. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.