Leer meer natuur in je hekserij en je leven te verweven in de Jaaropleiding Groene Hekserij.
Schrijf je nu in voor de interesselijst om je straks met korting aan te melden! →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

Heks Lunadea

Gratis minicursus

Dagelijkse Hekserij

Je bent een heks, voelt je heks, maar het dagelijkse leven slokt je op. Voor je er erg in hebt, heb je voor je gevoel al máánden niets praktisch met hekserij gedaan…

Voor veel heksen is dit heel herkenbaar, en ik moet toegeven dat het leven tegenwoordig zo snel-snel-snel gaat, dat het best moeilijk is om van dat snelle leven een magisch leven te maken. Maar het kan wel!

Meld je aan voor mijn gratis minicursus en ontvang 7 dagen lang tips en rituelen om een beetje magie en hekserij aan je dagelijks leven toe te voegen, zodat ook jij weer het gevoel hebt dat je óók een praktiserende heks bent!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gratis minicursus. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.

moderne-vs-traditionele-hekserij

In de minicursus Dagelijkse Hekserij leer je…

☆   over verborgen rituelen, welke dat zijn en hoe je ze kunt toepassen.

☆   over koken met intentie en magie in de keuken.

☆   over de magie van de weekdagen. 

☆   over magie in huis.

☆   hoe je dagritme magie kan bevatten.

Want een beetje magie aan je dagritme toevoegen is echt veel minder moeilijk dan je zou denken. Met de tips in de 7-dagen mails die ik je stuur rijk ik je een heleboel manieren aan die je direct kunt toepassen om jouw leven wat magischer te maken!

Over Lunadea

Toen op mijn achttiende iemand mij een heks noemde en vertelde dat ik dat niet negatief moest opvatten ging er een hele nieuwe magische wereld voor mij open. Ineens begreep ik mezelf, waarom ik voorspellende ervaringen had, levendige dromen en kracht voelde in de natuur. Alles kwam samen in hekserij!

Er volgden jaren van boeken lezen, gesprekken met andere heksen, leren in een coven en daarna nog jaren van solitaire studie. Een heks is nooit uitgeleerd, en een heks heeft nooit genoeg heksenboeken, zeg ik altijd. Hekserij is een levenswijze waarin je blijft leren. Dat kan ook, want er vallen zo gigantisch veel onderwerpen onder hekserij! Zelf koos ik voor het natuurlijke heksenpad, de traditionele hekserij waarin natuurmagie een grote rol speelt, want de natuur is toch onze basis. Wij zijn onderdeel van de natuur.

Inmiddels deel ik mijn opgedane kennis door boeken te schrijven en cursussen te geven, want ik ik hou ervan om mijn kennis te delen. En ik hou ook erg van de kleur groen, kaas, stilte om me heen en van boeken. Maar ik verzamel ze meer dan dat ik nog toe kom aan lezen.

contact-lunadea

Wil jij meer magie in jouw leven?

Meld je dan nu aan en ontvang de komende 7 dagen e-mails vol tips voor dagelijkse hekserij!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gratis minitraining. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.