Leer meer natuur in je hekserij en je leven te verweven in de Jaaropleiding Groene Hekserij.
Schrijf je nu in voor de interesselijst om je straks met korting aan te melden! →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

lunadea _minitraining_benikeenheks

Gratis minicursus

Ben ik een Heks?

Je hebt je altijd al Anders gevoeld. Niet doorsnee. Je voelt dingen. Je bent spiritueel. En je wilt meer diepgang in het leven.

Herken je dit? Zo was ik vroeger ook, het buitenbeentje van de klas. Ik ‘wist’ en voelde dingen. Ik wilde graag geaccepteerd worden, maar wilde níet zijn als de rest. Ik was zoekende. Totdat iemand mij een heks noemde. En alles viel op zijn plek.

Meld je aan voor mijn gratis minicursus en ontvang 7 dagen lang informatie en inspiratie over de mooie en natuurlijke levenswijze van hekserij. En misschien kom je tot de ontdekking dat jij ook Anders bent!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gratis minicursus. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.

lunadea _minitraining_benikeenheks_mobile

In de minicursus Ben ik een Heks? leer je…

☆  Wat heks-zijn inhoudt en ga je kijken naar hoe jij in het leven staat.

☆  Waarom veel heksen zichzelf Anders voelen.

☆  Kijken naar de heks in jezelf.

☆  Wat natuurverbinding is.

Hekserij is een mooie en natuurlijke levenswijze die je leert om in je eigen kracht te komen staan. Die je leert te vertrouwen op je intuïtie. In deze minicursus kom je tot de ontdekking of de levenswijze van hekserij bij je past.

Over Lunadea

Toen op mijn achttiende iemand mij een heks noemde en vertelde dat ik dat niet negatief moest opvatten ging er een hele nieuwe magische wereld voor mij open. Ineens begreep ik mezelf, waarom ik voorspellende ervaringen had, levendige dromen en kracht voelde in de natuur. Alles kwam samen in hekserij!

Er volgden jaren van boeken lezen, gesprekken met andere heksen, leren in een coven en daarna nog jaren van solitaire studie. Een heks is nooit uitgeleerd, en een heks heeft nooit genoeg heksenboeken, zeg ik altijd. Hekserij is een levenswijze waarin je blijft leren. Dat kan ook, want er vallen zo gigantisch veel onderwerpen onder hekserij! Zelf koos ik voor het natuurlijke heksenpad, de traditionele hekserij waarin natuurmagie een grote rol speelt, want de natuur is toch onze basis. Wij zijn onderdeel van de natuur.

Inmiddels deel ik mijn opgedane kennis door boeken te schrijven en cursussen te geven, want ik ik hou ervan om mijn kennis te delen. En ik hou ook erg van de kleur groen, kaas, stilte om me heen en van boeken. Maar ik verzamel ze meer dan dat ik nog toe kom aan lezen.

lunadea_minitraining_dewegvandeheks_mobile

Anders dan anderen…

Heb jij al jaren interesse in Hekserij? En vraag je je steeds vaker af of je een heks bent? Ontdek het in deze minitraining!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gratis minitraining. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.