Samen met andere heksen alles leren over hekserij: de sibbeversie van de Jaaropleiding Hekserij start binnenkort weer!

Aanmelden kan tot 30 april 2024 →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

wat-is-hekserij

Het heksenpad als levenswijze

Een introductie in hekserij

Wil je meer leren over hekserij? Wil je hekserij in je leven verweven? En wil je het liefst begeleiding bij jouw stappen op dit pad?

Je vindt hekserij interessant, leest er veel over en volgt een aantal heksen op Social Media. Maar hekserij zelf in de praktijk brengen lijkt nog een brug te ver. Kan dat wel? Moet je daarvoor niet een ervaren heks zijn? Hoe doe je dat zonder dat het méga opvalt of zweverig wordt?

Ik herken dat, want toen ik jaren geleden zelf begon met me verdiepen in hekserij liep ik tegen dezelfde blokkades op. Ik bleef mezelf vergelijken met anderen en hoge drempels opwerpen, tot ik iemand tegen kwam die me in zijn coven opnam en me begeleidde bij het in de praktijk brengen van hekserij. En antwoord had op al mijn vragen. Want eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk…

Deze cursus is er om jou in een paar maanden te begeleiden om van jouw interesse in hekserij jouw levenswijze te maken. Want in drie maanden tijd kun je ongelofelijk veel leren! Vaak wéét je het ook allemaal wel, maar is het gewoon fijn als je dat samen met anderen kunt doen en je de begeleiding krijgt bij die eerste stappen.

lunadea_heksenpad_als_levenswijze_mobile

Deze online cursus is voor jou als…

☆   je praktische kleine rituelen en heksengebruiken wilt leren die je dagelijkse leven het stukje magie meegeven. 

☆   je meer verbondenheid met de heks in jezelf wilt gaan ervaren.

☆   je spiritualiteit in je dagelijkse leven wilt integreren.

☆   je meer rituelen wilt uitvoeren, maar daar eigenlijk weinig tijd voor hebt.

En er is nog zoveel meer!

Ik neem je 12 weken onder mijn vleugels, en reik je verschillende manieren aan waardoor je stapje voor stapje hekserij verder gaat ontdekken en leert om het in je alledaagse leven te verweven.

Je leert over de basis van hekserij, praktische tips en rituelen, de natuur in hekserij (ook als je in de stad woont) en over hekserij voor jezelf.

Ik begeleid jou een paar maanden om van jouw interesse in hekserij jouw levenswijze te maken.

Deze cursus is interessant voor zowel de nieuwe startende heks, als voor de heks die zijn of haar hekserij weer nieuw leven wil inblazen.

Het programma

 Deze onderwerpen komen aan bod

Maand 1

De heks in jou

Week 1
Wat is hekserij en wie is de heks in jou?

Week 2
Het gedachtegoed. Over ethiek, the rule of 3, wetten en regels en zelf regels bepalen.

Week 3
Jouw eigen hekserij-pad belopen. Over verschillende heksenstromingen en hoe je jouw weg kiest.

Week 4
De basis van hekserij. Hekserij is zo breed, wat hoort er allemaal bij?

Maand 2

Hekserij buiten jou

Week 5
Energetisch werk. Waarom spiritualiteit in hekserij terugkomt.

Week 6
Aarden, gronden en zuiveren. Wat is het belang daarvan en hoe doe je dat?

Week 7
Sacred Space en heilige ruimte. Over het doel, de functies en het belang van een altaar.

Week 8
Heksenspullen gebruiken. Wat heb je allemaal nodig als heks, en waarom?

Maand 3

De magische heks

Week 9
Dit is magie! Leer wat magie is en hoe je ermee werkt.

Week 10
Dagelijkse hekserij. Heel veel verschillende soorten praktische, huiselijke dagelijkse heksenpraktijken.

Week 11
Klein magisch werk. Iets uitgebreidere praktische hekserij dan dagelijkse hekserij leren uitvoeren.

Week 12
Persoonlijke magie. Waarom dat anders is als dagelijkse hekserij en waarom het zulke effectieve magie is.

lunadea-heks-worden

Wat krijg je?

datum, ☆  Een online leeromgeving – waar je de video’s van elke les kunt bekijken en de wekelijkse werkboeken kunt downloaden vol informatie tips en opdrachten over hoe jij hekserij in de praktijk kunt brengen.

☆   Wekelijkse mail – je krijgt elke week een e-mailreminder van mij met daarin de link naar de nieuwe les in de online leeromgeving.

☆   Video’s – per les zijn er 3 video’s zodat ik echt met jullie de diepte in kan gaan en een heleboel kan uitleggen over de onderwerpen die wekelijks worden aangehaald.

☆   Q&A momenten – om de week is er een q&a-moment in een besloten Facebookgroep voor cursisten, er zijn bij elkaar 6 Q&A-momenten. Je kunt dan live aan mij je vragen stellen over de lessen en over hekserij. Kun je er niet live bij zijn, dan kijk je de live later gewoon terug.

Een afsluitend live ritueel op locatie – ter afsluiting van deze cursus zal er een gezamenlijke live cursusdag met ritueel zijn in Zutphen. De datum, tijd en locatie krijg je toegestuurd als je je hebt aangemeld als cursist.

☆  Besloten Facebookgroep – de Facebookgroep voor cursisten is een besloten plek waar je ook de andere cursisten kunt leren kennen en zo als het ware een online Coven vormt.

☆  Onbeperkt toegang – je aanmelding is onbeperkt. Dit betekent dat je altijd bij de informatie kan en je deze training dus op je eigen tempo kunt volgen.

In totaal bestaat deze training uit 36 video’s, 12 werkboeken, 6 Q&A-momenten en 1 livedag!

Dit zeggen anderen over de cursus…

“Lunadea weet wat ze doet. Wat ik tot nu toe van haar aangereikt heb gekregen zorgt er in ieder geval voor dat ik mij geïnspireerd voel deze thematiek nader te onderzoeken.”

“Ik voelde me leeg en zoekende. Maar Lunadea heeft mij geïnspireerd en me weer met deze magische materie in verbinding gebracht. Haar woorden sloegen soms in als een bom! Ik ben heel dankbaar voor de stroming die zij teweeg heeft gebracht.”

“Alles is zo vol liefde geschreven, en zo verzorgd. Ze weet hekserij begrijpelijk te maken. Ze geeft geen regels maar zorgt ervoor dat je jouw eigen pad en manier van heksen vindt. Mijn pad naar bewustzijn is weer een beetje mooier geworden.”

“Ik heb vol bewondering alle toegestuurde mails gelezen en een kijkje genomen op de FB-groep. Ten eerste wil ik haar complimenteren voor al het werk en hoe ze het doet. Alles is heel helder en duidelijk uitgelegd, met goed te begrijpen voorbeelden en rituelen die iedereen kan uitvoeren. Daar zijn er niet veel van die zo helder kunnen uitleggen, die het zo op die manier overbrengen. Dit maakt haar in mijn ogen bijzonder.”

Praktische informatie

☆  De startdatum van de cursus is tot nader orde uitgesteld, waarschijnlijk in april. Maar zodra ik hier meer duidelijkheid over heb zal ik het hier neerzetten. Je krijgt dan toegang tot de online leeromgeving, kunt de eerste les bekijken en downloaden en krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep waar ook die maandag de eerste online live-bijeenkomst zal plaatsvinden.

☆  De cursus is grotendeels digitaal en is dus vanuit huis te volgen.

☆  De online Q&A’s zijn terug te kijken, je hoeft daar niet elke keer live bij te zijn. Heb je vragen maar weet je dat je er niet live bij kunt zijn, dan kun je ze vooraf insturen en beantwoord ik ze tijdens de live-uitzending alsnog. Kijk je de live later terug, zal je zien dat er antwoord is op de vragen die je had.

☆  De live-bijeenkomst is niet verplicht om aan deel te nemen, maar het afsluitende ritueel zorgt wel voor een afronding en afsluiting van het traject dat je hebt gevolgd.

☆  Het kost wekelijks zo’n anderhalf uur om deze cursus te volgen. De video’s duren ongeveer 10 minuten, soms iets langer om te kijken. Het werkboek doorlezen kost 20 minuten. Daarnaast zijn er nog oefeningen om uit te voeren om dat wat je hebt gezien en gelezen in de praktijk te brengen. Maar wil je een nieuwe routine aanleren en meer hekserij in je dagelijks leven implementeren, dan zal dat tijd kosten.

☆  Iedereen kan meedoen aan deze cursus. Het maakt niet uit of je een beginnend, gevorderde of helemaal geen heks bent. Als de thema’s je aanspreken kun je deze training gewoon volgen.

☆  Je betaalt voor deze cursus normaal €253,- maar nu als try-out en early bird prijs: €178,-!

Wil jij ook dat hekserij méér deel wordt van je leven? Meld je dan aan voor de interesselijst en wordt op de hoogte gehouden zodra de deuren voor aanmelding open gaan!

Als traditionele heks en lerares leer ik jou graag wat hekserij inhoudt.

Ik ben Lunadea, en loop al vanaf 1999 het heksenpad.

In het begin dacht ik dat ik de enige heks was, en dat er weinig informatie over hekserij te vinden was. Maar zéker nu met het Internet vliegt de informatie je om de oren en wordt het daardoor soms erg onduidelijk wat goede en wat onjuiste informatie is!

Mijn missie is het om hekserij begaanbaar te maken. Om de informatie die ik zelf heb gevonden en geleerd op een toegankelijke manier over te brengen op alle nieuwe, zoekende heksen. Om de geheimzinnigheid te doorbreken!

contact-lunadea

Helaas is deze cursus nog in de maak. Wil je een seintje krijgen zodra deze cursus online staat?

Laat je gegevens achter en ontvangt als eerste een mailtje als de deuren voor deze cursus open gaan!