lunadea _minitraining_benikeenheks

Gratis download

Miniboek der Schaduwen

Voel jij je aangetrokken tot de mystieke wereld van magie, rituelen en hekserij en daar meer over wil leren? Dan is dit Miniboek der Schaduwen echt iets voor jou.

Je gaat ontdekken hoe je magie in jouw journalpagina’s kunt verwerken. Wie weet wil je in een grimoire of Boek der Schaduwen beginnen, maar weet je niet precies wat je erin kunt zetten. Ik help je daar bij!

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang het Miniboek der Schaduwen gratis in je inbox!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen het Miniboek der Schaduwen en opvolgende mailtjes Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.

lunadea _minitraining_benikeenheks_mobile

Wat kun je verwachten?

Met dit Miniboek der Schaduwen krijg je een aantal voorbeeldpagina’s voor in jouw persoonlijke boek. Je krijgt daarmee inspiratie aangereikt voor hoe jij een super mooi Boek der Schaduwen kunt maken via journaling.

Na het lezen van het miniboek heb je…

☆  Inspiratie gekregen van verschillende lay-outs voor Boek der Schaduwen journalpagina’s (elke pagina ziet er anders uit)

☆  * Bladen met informatie gekregen die je kant en klaar in hun boek kunnen gebruiken

☆  Extra informatie over maanmagie, een boekzegening, informatie over edelstenenmagie, zuivering, en een spreuk om negativiteit te weren./span>

Vraag het Miniboek der Schaduwen nu gratis aan en start de reis naar jouw eigen Boek der Schaduwen!

Over Lunadea

Toen op mijn achttiende iemand mij een heks noemde en vertelde dat ik dat niet negatief moest opvatten ging er een hele nieuwe magische wereld voor mij open. Ineens begreep ik mezelf, waarom ik voorspellende ervaringen had, levendige dromen en kracht voelde in de natuur. Alles kwam samen in hekserij!

Er volgden jaren van boeken lezen, gesprekken met andere heksen, leren in een coven en daarna nog jaren van solitaire studie. Een heks is nooit uitgeleerd, en een heks heeft nooit genoeg heksenboeken, zeg ik altijd. Hekserij is een levenswijze waarin je blijft leren. Dat kan ook, want er vallen zo gigantisch veel onderwerpen onder hekserij! Zelf koos ik voor het natuurlijke heksenpad, de traditionele hekserij waarin natuurmagie een grote rol speelt, want de natuur is toch onze basis. Wij zijn onderdeel van de natuur.

Inmiddels deel ik mijn opgedane kennis door boeken te schrijven en cursussen te geven, want ik ik hou ervan om mijn kennis te delen. En ik hou ook erg van de kleur groen, kaas, stilte om me heen en van boeken. Maar ik verzamel ze meer dan dat ik nog toe kom aan lezen.

contact-lunadea

Copyright © 2003 – 2022 Lunadea // Alle rechten voorbehouden // Alle content is door Lunadea gemaakt en geschreven, dit ‘overnemen’ zonder toestemming en zonder naamsvermelding is dan ook niet toegestaan // Algemene Voorwaarden // Privacyverklaring // Cookiebeleid // Fotografie door Kerdwin & Hanna Geels // Website gebouwd door Xplore Online