Volg jij al de weg van de Heks?

ik help je graag met het vinden en verdiepen van jouw heksenpad

Zie de Oeroude paden vol wijsheid… Want de wind, regen, vogels en bomen leren je dat niets zonder betekenis is als je eenmaal de Weg van de Heks bewandeld

Zie de Oeroude paden vol wijsheid…
Want de wind, regen, vogels en bomen leren je dat niets zonder betekenis is
als je eenmaal de Weg van de Heks bewandeld

In deze opleiding leer je jouw Innerlijke Heks kennen en te leven vanuit de kracht van die essentie. Je leert aanvoelen dat je deel bent van een groter geheel en hoe je daarmee (samen) kunt werken door intuïtief te werken, aanvoelen en sturen. Samen vormen we een half jaar lang een heksengroep om van- en met elkaar te leren, en bestuderen we de wijsheid van de oude religie.

De Weg van de Heks is een intensieve en gedegen opleiding waarin je leert te werken met de belangrijkste aspecten uit hekserij. Deze cursus richt zich voornamelijk op Traditionele Hekserij. Op de heks in jou en hoe je hekserij kunt integreren in het dagelijkse leven. We werken aan persoonlijke thema’s en groepsprocessen door middel van rituelen, meditaties en oefeningen. Zowel theorie en praktijk komen aan bod.

 

Traditionele Hekserij is:

…een weg van de Oude Religie die al eeuwen lang wordt bewandeld
…terug gaan naar jouw eigen oorsprong
…deel zijn van het grote geheel. Alles is bezield
…de symboliek van het leven herkennen en daarmee kunnen werken
…je eigen kracht erkennen en beheersen
…vertrouwen op je intuïtie
…werken met goden, gidsen, helpers en voorouders
…verhalen, mythen, sagen en legenden kennen
…weten dat je nooit bent uitgeleerd

Ik zal je mee nemen op het pad dat ik in de afgelopen haast 20 jaar heb bewandeld.
Door middel van intensieve lesdagen met oefeningen, meditaties en gesprekken ga je een persoonlijk proces doorlopen die de heks in jou omhoog haalt. We belopen niet alleen figuurlijk oude wegen maar gaan ook letterlijk naar oude grond. Op binnen- en buitendagen gaan we op zoek naar oude kennis en doorloop je het transformatieproces van de Weg van de Heks.

De cursus in 2018

Tijdens deze cursus komen diverse onderwerpen aan bod. Naast transformatie gaan we leren samenwerken met goden en gidsen, leren vertrouwen op je intuïtie, aanvoelen van energie en het sturen van energie. We gaan samen rituelen uitvoeren en aan de slag met magie en bescherming. Hekserij is nu eenmaal ook heel praktisch van aard!

De cursus bestaat uit zes volle dagen (inclusief excursies), verspreid over het jaar + een Magisch-workshopweekend. De cursus heeft een basis van praktijkervaring, kennis en persoonlijke ontwikkeling. Ik maak gebruik van verschillende technieken, oefeningen, ceremonie en energiewerk. De technieken en oefeningen worden met elkaar geoefend en je gaat er ook thuis mee aan de slag zodat je alles wat je leert zelf ervaart en kunt delen. Daarnaast komt er een besloten Facebookgroep waarin cursisten ervaringen en informatie kunnen uitwisselen met elkaar en met de docente.

De integratie/toevoeging van een Magisch-workshopweekend in deze cursus heeft als extra voordeel dat je tijdens het workshopweekend niet enkel workshops volgt en krijgt van Lunadea, maar ook van andere workshopgevers. Zo krijg je een nóg breder aanbod aan kennis over hekserij. Bovendien worden de Earthwyse workshopweekenden gezien als waardevolle, intensieve en leerzame weekenden.
Deelname, workshops en overnachtingen voor dit weekend zitten bij de prijs van de cursus inbegrepen.

Voor wie?

De Weg van de Heks staat open voor iedereen die hekserij méér deel wil laten worden van zijn/haar leven.

Praktische informatie cursus 2018

De cursus wordt gegeven door Lunadea, traditionele heks en al haast 20 jaar heks en lerares op het heksenpad.

Locatie: Zutphen. Het locatie-adres wordt bekend gemaakt na aanmelding.
Tijden: zondagen van 10:30 tot 16:00 (met eventuele uitloop)
Kosten:  €997,- voor zes lesdagen en een Magsch workshopweekend (t.w.v. €175,-, inclusief overnachtingen en extra workshops van andere workshopgevers), inclusief persoonlijke training en begeleiding door Lunadea, koffie/thee/limonade, versnaperingen, lunch (zelf meenemen op de buitendagen) en 21 % BTW. Betaling in termijnen is mogelijk. We kunnen samen de hoogte van de termijnen bepalen. Ik sta open voor diverse constructies: in 4 termijnen, in 6 termijnen, 8 termijnen, maandelijks zo lang als de cursus duurt, etc.
Extra: Persoonlijke begeleiding per mail, facebookgroep waarin studenten informatie over de lesstof kunnen uitwisselen en een Magisch Workshopweekend.
Data 2018: 21 januari / 18 februari / 18 maart / 15 april / 10 juni / 8 juli
Data van het workshopweekend: 20-22 april

 

Opgave en informatie voor 2018

Opgeven en betalen kan via onderstaand aanmeldformulier. Wacht a.u.b. niet te lang met inschrijven! De opleiding vindt alleen doorgang bij voldoende deelnemers.  (Minimaal 8 en maximaal 20 deelnemers)

Algemene voorwaarden

Aanmelding cursus Weg van de Heks *
Aanmelding cursus Weg van de Heks
Ik ga akkoord met de voorwaarden *