Ervaringen van cursisten

 

Claudette - Cursist 2016/2017- Meer inzicht door de jaartraining

Ondanks dat ik het heksenpad alweer aardig wat jaren bewandel heeft de Schriftelijke Jaartraining Hekserij mij meer inzichten gegeven, is het voor mij nog duidelijker geworden dat ik heks ben. Iets wat boeken mij niet helemaal konden geven is Lunadea met deze jaartraining wel gelukt! De map staat in de boekenkast als naslagwerk. Mijn advies: niet twijfelen, gewoon doen!

 

Roel - Cursist 2013/2014- Veel van geleerd

Ik heb heel veel geleerd van de Schriftelijke Jaartraining Hekserij. Ik heb de cursus alweer heel wat jaren geleden gevolgd, als een van de eerste cursisten van deze training. Ik heb er heel veel van geleerd, vooral over mij zelf. Iedereen zal de dingen die er in staan op een eigen manier lezen en ervaren en dat is helemaal oke. Ik denk dat deze lessen die elke maan komen een verrijking is voor elke beginnende heks. Veel kennis en zoektochten in je zelf en in de geschiedenis. Ik heb er echt van genoten en keek elke maan weer uit naar het nieuwe les materiaal.  Ik hoop ooit nog eens verder te gaan, als er een vervolg komt op deze training.

 

Kim - Cursist 2013/2014- Veel van geleerd

Ik was een van de eerste die bij Lunadea de jaartraining heeft gevolgd. Je leert zó veel over verschillende onderwerpen! Vooral tijdens het leren omgaan met de elementen leerde ik bezieling te vinden en de elementen om mij heen echt te voelen. Je gaat door haar trainingen ook nadenken over hoe jij jou eigen weg qua hekserij wilt invullen, en wat voor jou belangrijk is. Langzaam wordt duidelijk hoe jij invulling gaat geven aan je leven door middel van het pad hekserij. Heel veel plezier voor allen die de cursus gaan doen en ik hoop dat ook jullie die verbondenheid zullen voelen.

 

Carla - cursist 2017/2018 - de lessen waren een bevestiging

Is er alweer een jaar en een dag om?! Bij iedere volle maan keek ik uit naar jouw altijd weer boeiende lessen en heb ze allemaal gelezen. Helaas kwam er van huiswerk niet veel ondanks mij goede voornemens ;-) Heb wel al alle lessen uitgeprint en in een mooie map gedaan. Ik heb veel van je geleerd, Lunadea. Het volgen van de lessen heeft me bevestigd dat ik door wil gaan op dit pad, deze manier van leven op mijn eigen wijze, met respect voor de natuur. Voor mijn gevoel heb ik hier meer tijd voor nodig en ben nog lang niet klaar voor een inwijding. Nogmaals heel veel dank dat jij op mijn pad bent gekomen Lunadea, dat ik jouw gevonden heb, een prachtige, wijze en lieve heks. Lieve groetjes vanuit Oostduinkerke, België.

 

Timo - cursist 2018 - De cursus heeft mijn ogen geopend

Heel erg bedankt dat je deze cursus/training in elkaar hebt gezet en mensen wilt helpen op hun heksenpad. Heel erg bedankt. Ik heb er veel aan gehad, veel geleerd, en heb dingen ontdekt die ik nog niet wist en hoe ik mijn leven meer vorm kan geven en eventueel ook dingen kan betekenen voor anderen met iets wat ik erg leuk en interessant vind: hekserij. Ik ga er zeker mee door, en zeker nu ik kennis en ervaring ermee heb opgedaan wil ik er me verder, het voor mijzelf meer vorm geven en mezelf verdiepen in een of meerdere richtingen die ik aantrekkelijk vind en waar jij mijn ogen voor hebt geopend. Bedankt voor je hulp, en ook wil ik je team bedanken voor hun feedback op mijn beantwoorde vragen van de afgelopen maanden. Bedankt allemaal. Heel leerzaam allemaal!

 

Angelique - cursist 2018 - duidelijk en overzichtelijk

Ik ben nog niet klaar met de training, zit er nog midden in. Maar tot dusverre vind ik de training duidelijk, mooi, overzichtelijk, interessant en qua huiswerk niet teveel en niet te weinig. Ik zie er elke maan(d) naar uit om het nieuwe deel te ontvangen. Het huiswerk en ook de reacties daarop stellen je gerust, helpen je vooruit, geven je ideeën etc.

 

Loes - cursist 2017/2018 - heldere en vooral praktische manier om goed kennis te maken met hekserij

Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met de schriftelijke jaartraining hekserij, inmiddels heb ik de jaartraining succesvol afgerond, maar mijn leerweg is gelukkig nog lang niet af.

Elke volle maan verscheen er een PDF in mijn inbox. Telkens stond een bepaald thema centraal. Inhoudelijk zijn de hoofdstukken erg sterk. Lunadea schrijft op en heldere, begrijpelijke, vooral eerlijke manier. Geen onderwerp in de hekserij wordt ongemoeid gelaten. Heel belangrijk vind ik het feit dat de lezer erg veel ruimte krijgt om zelf zijn of haar mening te vormen. Er is veel vrijheid, niets wordt opgedrongen. Ik raad sterk aan om de huiswerkbegeleiding erbij te bestellen. Het houdt je scherp, je gaat de vragen en opdrachten echt uitvoeren omdat je weet dat je er een reactie op krijgt. Voor mij was de feedback erg waardevol en leerzaam!

Omdat er elke maan een nieuw thema wordt uitgelicht, heb je na afloop van de jaartraining een prachtige verzameling informatie over hekserij en kun je je wellicht een beter beeld vormen welke 'specialisatie' (als je die zou hebben of ontwikkelen) bij jou past en welk topic je minder aanspreekt. Voor mij werd duidelijk dat ik een stadsheks ben met aanleg voor divinatie en werken met de maan. De kruidenleer laat ik graag aan anderen over.
Samenvattend: al met al een hele fijne, heldere en vooral praktische manier om goed kennis te maken met hekserij, je te verdiepen en te verbreden. Zijn geld meer dan waard!

 

Agaath - cursist 2018 - Inzicht in mijn persoonlijke proces

Ik volg momenteel de jaartraining Hekserij en vind het MAGISCH!!! Het brengt me bewustzijn, verdieping en inzichten in mijn persoonlijke proces. Voor mij is het een manier van “Zijn” met eerbied voor de Natuur en het goddelijke in ieder mens. Het laat me groeien en bloeien en verrijkt me als mens. Lunadea rijkt de lessen aan op integere, respectvolle wijze, met een leerzame inhoud en zo kom ik steeds een stapje verder op mijn unieke heksenpad. Het laat me de magie van de Natuur (met daarin gespiegeld mijn natuur) en van het Leven zien.

 

Marian - cursist 2016/2017 - duidelijk uitgelegd

Ik ben in 2016 gestart met de Schriftelijke Jaartraining Hekserij. De verschillende thema's worden duidelijk, met veel liefde en kennis uitgelegd. Door de teksten te lezen, en de vragen beantwoorden, ontwikkel je als heks en je persoonlijke ontwikkeling. Het is een feest om de cursus te hebben gevolgd!

 

Greet - cursist 2018 - ik was solitair maar kom nu pas thuis

Ik volg nu 7 maanden de schriftelijke jaartraining traditionele hekserij van Lunadea. Ik ben al ruim 11 jaar een solitaire heks en miste toch een stukje. Je kunt rustig stellen dat ik een beetje zoekende was. Zo ben ik in de besloten Facebookgroep De Heksenketel terecht gekomen, en heb daardoor zo ontzettende lieve mensen leren kennen!
Ik kwam daar Lunadea's Jaartraining tegen en heb mij toen meteen aangemeld. Ik heb al een hoop bijgeleerd en kijk met smacht naar elke volle maan als er weer een nieuwe les aankomt. De jaartraining is écht een aanrader! Er wordt in normaal Nederlands op een rustige manier alles uitgelegd. Ik heb er in ieder geval geen dag spijt van gehad, en het zal vreemd zijn als mijn jaartraining erop zit.  Lieve Lunadea ik wil je hiervoor bedanken en ben zo blij dat jij op mijn pad gekomen bent.

 

Francisca - cursist 2017/2018 - anders dan ik dacht

Ik had een hele andere verwachting van de cursus. Deze cursus is heel anders, dat maakt het heel interessant. Je leert veel over hekserij, wat er bij komt kijken. Je doet opdrachten en beantwoord de vragen. Maar de vragen gaan ook over hoe jij het ervaart en ziet. Dit vond ik prettig, het is eens wat anders en dit maakt de cursus interessant . Ik heb veel geleerd van de cursus en over mezelf.

 

Wie ben ik?

page-wieislunadea.png

Ik ben Lunadea, en verdiep me al vanaf 2001 in hekserij, heksentradities, Noord-West Europese hekserij en magie, natuurmagie, hekserij van eigen bodem, traditionele hekserij en alles wat daarmee te maken heeft. Na een aantal jaren studie in verschillende covens en heksengroepen, ben ik in 2011 begonnen om mijn kennis met anderen te delen. Fysiek in heksengroepen, en later ook online.