Jaaropleiding Hekserij

Het Solitaire Pad

In de jaaropleiding hekserij begeleid ik jou op het heksenpad! Al mijn kennis en ervaring heb ik in deze opleiding gestopt en ik deel dit graag met je. Je krijgt praktische handvatten om dagelijkse hekserij toe te passen en rituelen uit te voeren.

Welke optie kies jij?

Je kunt kiezen uit 5 opties. Toegang tot alle 12 lessen of een blok van 3 lessen. Hieronder lees je wat het precies inhoudt en op de vorige pagina kun je de inhoud van de lessen nog eens nalezen.

Alle lessen: Toegang tot alle lessen + de bonusles over heksengroepen en inwijdingen om ook jouw heksenleven te gaan leven.

Blok 1: Toegang tot Les 1: De beginselen van traditionele hekserij, Les 2: Hekserij en intuïtieve ontwikkeling en Les 3: De vier elementen.

Blok 2: Toegang tot Les 4: Dagelijkse hekserij, Les 5: Klein magisch werk en Les 6: Bescherming, afweer en zuiveringsmagie.

Blok 3: Toegang tot Les 7: Rituelen en Magie, Les 8: De magie van Jaarfeesten en Les 9: De magie van Maanfeesten.

Blok 4: Toegang tot Les 10: Natuurmagie, Les 11: Volksmagie en Stadshekserij en Les 12: Je Schaduwzijde ontdekken.

Leren van een heks met 20+ jaar ervaring

Jouw eigen, unieke vorm van hekserij ontdekken, met magie waar jij je comfortabel bij voelt

Laat jouw magie groeien van boekenkennis naar praktische, dagelijkse hekserij

Eindelijk vol zelfvertrouwen en overtuiging de heks in jezelf ontdekken

Kortom: jouw magische leven durven leven!

Dit pad heeft mij nu al zoveel gebracht. De lessen zijn goed, overzichtelijk en je kunt het op jouw manier en op jouw tempo bewandelen. Er gaat een wereld voor je open en wauw wat is ze magisch ✨

– Fleurtje

Your Products

Product
Quantity
Price
Jaaropleiding Hekserij Solitair – Alle lessen
Toegang tot alle lessen
+
379,00
Jaaropleiding Hekserij Solitair – Blok 1
Toegang tot les 1 t/m 3
+
97,00
Jaaropleiding Hekserij Solitair – Blok 2
Toegang tot les 4 t/m 6
+
97,00
Jaaropleiding Hekserij Solitair – Blok 3
Toegang tot les 7 t/m 9
+
97,00
Jaaropleiding Hekserij Solitair – Blok 4
Toegang tot les 10 t/m 12
+
97,00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Jaaropleiding Hekserij Solitair - Alle lessen  × 1 379,00
Subtotaal 379,00
Totaal 379,00 (inclusief 65,78 btw)

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Deze opleiding bij Lunadea is het mooiste kado aan mezelf. Naast de uitgebreide lessen waarin ik veel leer over hekserij, leer ik ook erg veel over mezelf. Het is een mooie en bijzondere reis, erg blij en dankbaar bewandel ik nu dit pad.

– Mariska

De Jaaropleiding leest heerlijk en zet je tegelijk ook aan het denken. Eigenlijk aan het werk met je zelfontwikkeling. Het is een fantastische manier om te ontdekken hoe je hekserij kunt en wilt toepassen in je eigen leven. De lessen zijn eigenlijk ieder op zich een boekwerk, met daarbij interessante vragen, opdrachten en video’s. Meer dan compleet, en je mag er je leven lang uit putten. Wat een waardevolle aanwinst

– Karlijn

Ik kijk er al naar uit om een vervolg te volgen op dit jaar! Het is zo’n leuke jaaropleiding tot hier toe, je leert er echt zo veel uit en het voelt net of je bent thuisgekomen

– Brenda

Copyright © 2003 - 2022 Lunadea // Alle rechten voorbehouden // Alle content is door Lunadea gemaakt en geschreven, dit 'overnemen' zonder toestemming en zonder naamsvermelding is dan ook niet toegestaan // Algemene Voorwaarden // Privacyverklaring // Cookiebeleid // Fotografie door Kerdwin, Hanna Geels & Landa Penders// Website gebouwd door Xplore Online