Open Jaarfeestvieringen

Samen met Loes organiseer ik alweer vanaf februari 2012 open vieringen. Het is ontstaan vanuit de behoefte om op regelmatiger basis jaarfeesten te vieren en vanuit de behoefte om andere heksen en pagans te ontmoeten.

Laatste open viering: Midzomer 2019!

Met Midzomer, op het hoogtepunt van het jaar, nemen wij graag samen met iedereen afscheid van het 8 jaar open vieringen organiseren. Na 8 jaar met veel plezier de open vieringen georganiseerd te hebben, merken we dat het tijd is voor iets nieuws en anders. Wat dat is, weten we nu nog niet. Maar we laten de open vieringen voor nu los.

We willen de vieringen nog wel afsluiten met 1 laatste grote, mooie Midzomerviering, zodat we stoppen op het hoogste punt. het zal een uitgebreide viering zijn, met een afscheidspot-luck, muziek en dansen. Het wordt echt een feestje dat we graag samen met jullie vieren!
Meer info over de Afscheidsviering wordt gecommuniceerd in het facebookevenment
We hopen iedereen die ooit op een van onze vieringen is geweest daar te ontmoeten om afscheid van jullie te kunnen nemen.

Locatie en kosten

Adres: Koogerpark in Koog aan de Zaan (Noord-Holland). Nabij station Koog Zaandijk.
Kosten: €15,- per persoon. Kinderen in basisschoolleeftijd gratis

Aanmelden:

De vieringen zijn open toegankelijk voor iedereen. Dat betekent dat je op de dag zelf kunt aankomen en meedoen. Ben je nog niet eerder geweest? Heb je geen Facebook en wil je weten of je iets mee moet nemen? Vul dan het formulier in en je krijgt alle informatie toegezonden.

Naam *
Naam
Selecteer het jaarfeest waarvoor je je wilt aanmelden
(je kunt meerdere opties aanvinken)