Open Jaarfeestvieringen

Samen met Loes organiseer ik alweer vanaf februari 2012 open vieringen. Het is ontstaan vanuit de behoefte om op regelmatiger basis jaarfeesten te vieren en vanuit de behoefte om andere heksen en pagans te ontmoeten.

Ongedwongen en gezellig

Onze vieringen kenmerken zich door de ongedwongen sfeer en de open houding van de aanwezigen. Tegen een kleine vergoeding is iedereen welkom om deel te nemen. Elk jaarfeest heeft een thema, en in dat thema vragen we de aanwezigen vaak om iets voor te bereiden voor de viering. Alle informatie over de vieringen delen we op de facebook-evenementen. Heb je geen facebook, meld je dan aan via onderstaand formulier om de informatie voor de viering toegestuurd te krijgen.
Er is altijd een uitleg over het jaarfeest en de tijd waarin we zitten, een ritueel met betrekking tot het jaarfeest en de thematiek en na het ritueel volgt altijd nog een stukje viering dat iets vrijer van opzet is.

Data Open Vieringen 2019

  • Imbolc: zondag 3 februari

  • Ostara: zondag 17 maart

  • Beltane: zondag 28 april

  • Midzomer: zondag 23 juni

  • Mabon: zondag 15 september

  • Samhain: zondag 27 oktober

Locatie en kosten

Adres: Koogerpark in Koog aan de Zaan (Noord-Holland). Nabij station Koog Zaandijk.
Kosten: €10,- per persoon. Kinderen in basisschoolleeftijd gratis

Aanmelden:

De vieringen zijn open toegankelijk voor iedereen. Dat betekent dat je op de dag zelf kunt aankomen en meedoen. Ben je nog niet eerder geweest? Heb je geen facebook en wil je weten of je iets mee moet nemen? Vul dan het formulier in en je krijgt alle informatie toegezonden.1

Naam *
Naam
Selecteer het jaarfeest waarvoor je je wilt aanmelden
(je kunt meerdere opties aanvinken)