Algemene voorwaarden Weg van de Heks

1. Inschrijving
Inschrijving per mail naar info@lunadea.nl en/of via de webwinkel
Uiterlijk drie weken voor de start van de opleiding (19 februari 2017) ontvangt men alle verdere (praktische en inhoudelijke) informatie.

2. Planning
De opleiding bestaat uit zes hele dagen, waarvan er een aantal buiten zullen plaats vinden, en twee Earthwyse-workshopweekenden waarop de cursist niet alleen van Lunadea maar ook van andere workshopgevers workshops en informatie zal ontvangen.
Ik laat ruim van tevoren weten waar we naartoe zullen gaan op de buitendagen. Let op de weerberichten om je kleding af te stemmen. We gaan grotendeels op eigen gelegenheid naar minstens twee verschillende plaatsen. Die bestemmingen zullen allen goed bereikbaar zijn en in de buurt van Apeldoorn zijn. We zullen geen enorme afstanden lopend gaan afleggen. Als er mensen zijn met auto’s kunnen we misschien deels met elkaar meerijden naar die bestemmingen.

3. Groep
Ik zal een geheime Facebookgroep oprichten voor de cursus. Hier komt alle informatie te staan en kan er informatie en kennis uitgewisseld worden.

Parkeren en openbaar vervoer
De cursuslocatie Stay Okay Asselsestraat Apeldoorn is goed met het OV bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Lunch
Bij de cursus is lunch inbegrepen, evenals koffie, thee, en versnaperingen. Exclusief de lunch op de buitendagen. Deze dienen de cursisten zelf mee te nemen.

Uitvallen
Je krijgt geen teruggave als je onverhoopt tijdens de opleiding besluit te stoppen. Ik moet diverse kosten betalen en reken daarbij op een bepaald aantal deelnemers.
Ik heb het recht als begeleider om een advies tot stoppen te geven als er een onoverkomelijk probleem ontstaat. Kun je een dag niet? Je krijgt geen gedeeltelijke teruggave van de opleidingskosten. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten komen. Geef door wie er voor jou in de plaats komt.
Indien ik als cursusleider ziek wordt of niet kan komen zorg ik voor vervanging zodat de cursusdag alsnog kan plaatsvinden.

Verantwoordelijkheid
Ik ga er van uit dat iedereen verantwoordelijkheid neemt over het eigen proces. Ik ben er natuurlijk om je op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Heksenwerk kan heftig zijn. In de cursus zullen we werk doen met de groep, maar er zal ook veel individueel werk worden gedaan.

Annuleringsregeling
Annulering kan uitsluitend per mail en voor aanvang van de cursus. Bij annulering 3 tot 6 weken voor de aanvang reken ik 50% van de opleidingskosten als annuleringskosten.
Bij annulering korter dan 3 weken voor de start wordt 100% van de opleidingskosten in rekening gebracht in verband met gemaakte kosten. Bij annulering tijdens de opleiding wordt ook 100% van de opleidingskosten in rekening gebracht in verband met gemaakte kosten. (zie: uitvallen)

Tijden: 10:30 t/m 16.00 Op de buitendagen kunnen de tijden iets anders zijn.

Betaling
Het bedrag van €997,- (zes dagen, persoonlijke begeleiding, inclusief BTW, inclusief lunches, 2 weekenden incl. workshops en overnachtingen) kan worden overgemaakt op girorekening NL45ABNA0519530101 t.n.v. Lunadea ovv je naam en ‘De Weg van de Heks 2017 .’ Het kan ook via de webwinkel worden voldaan. Uiterlijke betalingsdatum is: 20 januari 2017, tenzij anders afgesproken.