Nieuwe activiteiten in 2019!

452.jpg

Het nieuwe kalenderjaar is alweer in volle gang, en met het weg knallen van het oude jaar zijn blijkbaar ook mijn muzen weer wakker geschrokken, want wat heb ik een hoop ideeën en nieuwe mooie projecten voor het nieuwe jaar in gang gezet!
Het meeste staat inmiddels op de website, er zijn pagina's aangemaakt en nu kan ik eindelijk de informatie over al dat nieuwe moois bekend maken...

⭐ Eind januari start de Practical Magic - basiscursus hekserij. Een halfjaar-training waarbij we om de week een avond samen komen (in Gouderak) en een heksengroep vormen waarin ik je ga leren hekserij in de praktijk te brengen.

⭐ Met Imbolc starten de open jaarfeestvieringen weer, in het Koogerpark in Zaandijk.

⭐ Begin maart is Heksfest! Het indoor-festival 'door en voor heksen' dat ik samen met Annabella (van Wortel en Cruydt) organiseer in Oss. Met kleine heksenmarkt, mini-workshops, lezingen, rituelen, muziek en héél véél heksen, natuurlijk.

⭐ In mei sta ik weer op Keltfest met mijn kraam. En in augustus en in november sta ik weer op Castlefest.

⭐ Achter de schermen ben ik weer druk aan het schrijven aan 2 nieuwe heksenboekjes (over maanmagie), en natuurlijk aan de volgende agenda.

⭐ En.... Er komt van 4-6 oktober weer een Magisch workshopweekend! Het programma is nog niet bekend, maar de locatie is geboekt en deze keer zitten we in een prachtig huis in een eigen stuk bos, in Epe. Ik heb er al ontzéttend veel zin in en zal binnenkort beginnen met het aanschrijven van workshopgevers zodat ik een programma kan bekendmaken.