Wil jij meer ruimte voor.png
 

Hekserij heeft mijn leven veranderd!

Ik was altijd al Anders, verlegen en stil, was liever buiten in de natuur en was geïnteresseerd in spiritualiteit. Toen ik over hekserij hoorde, was ik verbaasd om te leren dat er tegenwoordig nog mensen zijn die zich een heks noemen. Dáár wilde ik alles over weten!
In de bibliotheek leende ik er boeken over en herkende mezelf in alles wat ik las over hekserij! Eindelijk wist ik wie ik was: een heks!
Door de zekerheid die ik in mij voelde durfde ik te gaan staan voor mijn heks-zijn.

Hekserij maakt het leven betekenisvoller(1).png

Hekserij opende ook mijn intuïtieve ogen. Ik leerde de natuur aanvoelen, ik leerde om symbolisch naar de wereld te kijken. Symboliek geeft betekenis, kleuren hebben een betekenis, gebeurtenissen hebben een betekenis. Het geeft mijn leven veel meer diepgang!
Je viert als heks bijvoorbeeld niet alleen heksenfeesten omdat het in de boekjes staat, je viert de heksenfeesten omdat er veranderingen in de natuur plaatsvinden die je symbolisch ook in jezelf kunt voelen.
Door hekserij leef ik veel dichter bij mijn eigen natuur en mijn eigen gevoel!

En als lerares geef ik die kennis graag door aan heksen die hekserij ook meer ruimte willen geven in hun leven.

 

Doe mee met de digitale Jaartraining Hekserij!

De Schriftelijke Jaartraining Hekserij is een interactieve digitale jaartraining. Naast de maandelijkse werkboeken vol informatie, vragen en opdrachten ontvang je ook een video vol uitleg en weetjes.

eindejaarskorting2018.png

De Schriftelijke Jaartraining Hekserij leert je stap voor stap hoe je hekserij in je leven kunt integreren, leert je magie aan je leven toe te voegen en laat je de heks in jezelf vinden.
In 12 zelfstudielessen word je steeds een stapje verder meegenomen op jouw heksenpad. Elke les bestaat uit ongeveer 20 pagina's aan informatie over een bepaald onderwerp binnen hekserij, met aansluitend vragen en opdrachten die ervoor zorgen dat je het geleerde ook gaat uitvoeren en er op die manier voor zorgen dat je de lesstof eigen maakt.

 
agaath-testimonial
 • Lessen die je stap voor stap meenemen op het heksenpad en je steeds meer leren over hoe je hekserij in de praktijk kunt brengen. Ontvang maandelijks een e-mail met een werkboek in de bijlage (lekker makkelijk! Hoef je nergens anders in te loggen!).

 • Lessen over hekserij, rituelen, magie, jaarfeesten vieren, maanfeesten vieren, tradities, amuletten en talismans, je schaduwkant leren kennen, natuurmagie, divinatie, en nog veel meer.

Door de lessen leer je om hekserij in je dagelijks leven ruimte te geven en hoe je vanuit de theorie hekserij in de praktijk kunt brengen!

 
 

Waarom kan ik jou méér leren over hekserij?

lunadea2.jpg
waarom ik jou kan helpen.png
lijn.png

Inhoud van de Schriftelijke Jaartraining Hekserij

 • Maand 1: De beginselen van Traditionele Hekserij? Grondleggers en tradities. Wat zijn heksen? Kenmerken en basisprincipes. Geschiedenis.

 • Maand 2: Divineren en je intuïtie ontwikkelen. Divinatie in hekserij. Symbolenleer. Betekenis van symbolen. Bekende symbolen. Getalsleer. Kleurenleer. Intuïtie ontwikkelen. Leren divineren. Verschillende divinatiemethoden.

 • Maand 3: Dagelijkse hekserij. Altaar. Verschillende soorten altaren. Offeren. Vertrouwen op je intuïtie. Meditatie en visualisatie. Heksenboeken. Boek der Schaduwen. Inhoud boek der schaduwen.

 • Maand 4: Het altaar en de vier elementen. Alles over het zelf bouwen van een altaar, verschillende soorten altaren en eigenschappen van de elementen.

 • Maan 5: Rituelen en Magie. Wat is magie? Klein en groot magisch werk. Magisch denken. In de cirkel. Ritueel werk. Ritueel schrijven. Verschillende rituelen.

 • Maand 6: Klein magisch werk. Magie waar geen ritueel bij komt kijken maar met grootse resultaten! Leer over kaarsenmagie, amuletten en talismans, knopenmagie, zegelmagie en flessenmagie.

 • Maand 7: Magie en bescherming. Helpen met hekserij. Magische bescherming. Verschillende soorten magische bescherming. Zelfbescherming. Huisbescherming. Reinigen en opladen.

 • Maand 8: De rol van natuur in hekserij. Animisme. Natuurmagie. Landschapsmagie. bosmagie en hoe je contact maakt met de natuur.

 • Maand 9: Wezens in hekserij. In hekserij hoef je niet per se te werken met goden. Waarom wel- waarom niet met goden werken. Wat zijn goden? Waarom zoveel namen? Wat is bezieling? Animisme? Andere wezens, gidsen, etc.

 • Maand 10: Maanfeesten en het vrouwelijke aspect. De magie van de maan, hoe ze vaak als vrouwelijk wordt bestempeld. Feministische inslag in moderne hekserij. Symboliek van de maan in hekserij. Verschillende maanfasen. Maanrituelen.

 • Maand 11: Jaarfeesten en het mannelijke aspect. De betekenis van de jaargetijden in hekserij. Hoe die vaak aan het mannelijke worden gekoppeld. Sabbats. Betekenis van de jaarfeesten. Wiel van het jaar. Mannen en hekserij.

 • Maand 12: Je Schaduwzijde ontdekken. Witte en zwarte magie. Wat is je schaduwzijde? Transformatie. De spiegel van de ziel. Tussen de werelden. De Onderwereld in hekserij. Donkere maanmagie.

Kortom... een volledige heksentraining, alleen dan op individuele basis in plaats van in een groep!

 
divider1.png
 

Digitale Jaartraining Traditionele Hekserij

€253,-

(€23,- korting = 1 module korting t.o.v. losse lessen via de Hexcademy)

 • Leer met deze jaartraining de kennis die Lunadea normaal via een sibbe doorgeeft solitair vanuit huis.

 • 12 werkboeken met info, vragen en opdrachten om hekserij in je leven te integreren.

 • Facebookgroep met support, hulp, vragen, vriendschappen

 • Praktische vragen en opdrachten die je aanzetten om wat je hebt gelezen in de praktijk te brengen.

Wil je liever gespreid betalen? Vraag dan losse lessen aan via de Hexcademy!

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy. Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.