Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

Wohooo!!!

Je doet mee met de Jaaropleiding!

Je bent nu een Heks in Opleiding! De komende 13 maanden zullen een bijzondere reis worden. Eén die je dichter naar jouw heks-zijn brengt, dichter naar jouw eigen natuur. Maak je op voor een jaar vol inzichten! ♥

Heb je al zin in 4 april? Dat is de dag waarop de deuren van de Hexcademy écht open gaan en je kunt beginnen met de eerste les. Ik wel! Ik kan echt niet wachten om met jou en de andere heksen in opleiding aan de slag te gaan.

Wil je het liefste NU al iets doen? Download dan alvast dit speciale ritueel.

Tot 4 april bij het welkomstritueel! Liefs, Lunadea.

PS: Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail met alle info over de Hexcademy, data van de q&a’s, etc. Niets ontvangen en zit de mail ook niet in je spam? Wacht dan een paar minuutjes en mail anders naar post@hexcademy.nl. Dan stuur ik, of iemand van mijn team, je de mail alsnog toe.