Samen met andere heksen alles leren over hekserij: de sibbeversie van de Jaaropleiding Hekserij start binnenkort weer!

Aanmelden kan tot 30 april 2024 →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

Je staat op de wachtlijst

Ik houd je op de hoogte

Binnen enkele minuten ontvang je een bevestiging in je inbox (controleer ook even je spam als je na een paar minuten nog niks hebt ontvangen). Zodra er meer bekend is over wanneer de Jaaropleiding Hekserij weer start hoor jij het als eerste! Voeg mijn e-mailadres toe aan je contacten als je er zeker van wilt zijn dat je mijn mails goed ontvangt: post@hexcademy.nl en post@lunadea.nl .

Misschien vind je het leuk om mij in de tussentijd ook op Instagram te volgen. Hier deel ik waardevolle tips over hekserij en geef ik je een inkijkje in mijn leven.