Leer meer natuur in je hekserij en je leven te verweven in de Jaaropleiding Groene Hekserij.
Schrijf je nu in voor de interesselijst om je straks met korting aan te melden! →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

Wohooo!!!

Je doet mee met de Jaaropleiding!

Je bent nu een Heks in Opleiding! De komende 12 maanden worden een bijzondere reis,  één die je dichter naar jouw heks-zijn brengt, dichter naar jouw eigen natuur. Maak je op voor een jaar vol inzichten! ♥

Heb je al zin om te starten? Binnen enkele minuten ontvang je een mail met alle belangrijke informatie en toegang tot de Hexcademy.  Vanaf nu kun jij direct van start! Ik kan echt niet wachten om met jou en de andere heksen in opleiding aan de slag te gaan.

En ik nodig je van harte uit in de besloten Facebookgroep die bij de Jaaropleiding Hekserij hoort! Hieronder lees je er meer over!

Liefs, Lunadea

EXTRA

Besloten Facebookgroep

Onderdeel van deze opleiding is een besloten Facebookgroep om het heksengroepsgevoel te stimuleren. Nu in eerste instantie staat de groep nog even op openbaar, zodat er via de link in deze mail aangemeld kan worden. Maar eind april zal de groep op besloten worden gezet en ook via Facebook niet zomaar meer vindbaar zijn. De Facebookgroep is er speciaal voor alle vragen en antwoorden, en om contact te leggen met andere heksen die ook meedoen met de Jaaropleiding Hekserij. Stel je vragen over hekserij en de lessen zoveel mogelijk via de Facebookgroep, omdat ik heb gemerkt dat velen dezelfde vragen hebben. Van jouw vraag en de antwoorden die erop komen, kan iemand anders ook erg veel leren. En andersom!

Heb je nog geen Facebook en wil je niet dat anderen jou herkennen? Je kunt een account aanmaken met een verzonnen (schuil-)naam. Let er op dat het wel een ‘echte’ naam is> Facebook wil nog wel eens accounts blokkeren wanneer ze vermoeden dat het om een fake account gaat. De online livelessen worden overigens níet in deze Facebook groep gegeven, maar via Zoom!

>>> Klik hier om naar de besloten Facebookgroep te gaan

Hoe werkt de Facebook groep?
Heb je een vraag aan mij? Zet deze dan in de Facebookgroep, zodat ik hem kan beantwoorden, maar anderen eventueel ook daar antwoord op kunnen geven en reageren. Velen weten meer dan 1, en vele perspectieven op 1 onderwerp kan ook heel verhelderend en inspirerend werken. Ga in gesprek met de andere deelnemers van de opleiding: stel vragen aan elkaar, deel je inzichten, geef elkaar feedback en kijk ook eens of er anderen uit jouw buurt komen!