Hexcademy-smalle-banner(1).png

 Wezens en bezieling in hekserij

Niet iedere heks werkt met goden! Toch leg ik in deze les uit waarom sommige heksen met goden werken, of hekserij een religie is of niet, wat de bezieling is waar zo goed als alle heksen mee werken, en meer over natuurwezens, gidsen, krachtdieren.

16.png

Over deze les

Niet alle heksen werken met goden en godinnen. Soms lijkt het daar wel op, omdat de godinnenbeweging zo groot is. Maar ik vermoed dat de meeste heksen vooral met bezieling werken, de energie van de natuur. Het is ongrijpbaar, maar het ís er wel! En sommigen noemen dat goden/godinnen maar het is ook allesomvattend. Daarnaast zijn er nog veel meer wezens waarmee heksen van oudsher al werken, zoals onze gidsen, voorouders, natuurwezens en krachtdieren. Daarover meer in deze les.

Dit krijg je in deze module ‘Werken met wezens en de bezieling’:

In deze module vertel ik over de rol van wezens en de bezieling in hekserij. Wat zijn goden/godinnen? Is er een allesomvattende krachtbron? Hoe noem je dat? Hoe werk je daar mee? Daarnaast vertel ik over de verschillende wezens en hoe heksen daar mee werken, hoe je daar contact mee kunt maken en een band mee kunt opbouwen. Want werken met wezens kan heel nuttig zijn voor je magisch werk. Ze geven soms informatie maar kunnen je ook helpen om je magie naar je doel te transporteren.
Net als elke module uit deze online cursus bestaat ook deze module uit een werkboek met theorie om te bestuderen, een video waarin ik vertel over het werken met wezens en opdrachten om datgene wat je geleerd hebt direct in de praktijk te brengen.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: