Hexcademy-smalle-banner(1).png

 Vooroudermagie

Jij zou niet bestaan zonder jouw voorouders. zij hebben de paden gebaand naar deze moderne tijd, zij hebben jouw fundering gelegd waarop jij weer kunt voorleven om zelf ook weer de voorouder te worden voor alle generaties die na jou komen.

15.png

Over deze les

Tegenwoordig zie je vooroudermagie in hekserij steeds vaker terug komen. In moderne hekserij zag je het eigenlijk alleen nog terug in de viering van het jaarfeest samhain, maar vooroudermagie is een vorm van eerbied tonen aan je roots zodat je zelf ook weer verder kunt bouwen aan je heksenpad. Zodat je een band opbouwt met je voorouders en zij je verder kunnen gidsen. voorouders zijn met jou verbonden en als je het wilt en toestaat, zullen zij je helpen.

Dit krijg je in de module ‘Het altaar en de elementen’:

Wat vooroudermagie inhoudt, hoe je het toepast in je hekserij, wat je er voor nodig hebt en wie de voorouders zijn leer je allemaal in deze les. Voorouders hebben van oudsher al een bijzondere status. Eer hen die jou zijn voorgegaan en die jou hebben gecreëerd. Geef hen ook na hun dood nog het respect die ze verdienen. In traditionele hekserij is vooroudermagie belangrijk omdat de voorouders er zijn om je te helpen.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: