Hexcademy-smalle-banner(1).png

 Dit is Traditionele Hekserij

Wat is een heks en wat betekent het om jezelf een heks te noemen?
Deze les beantwoordt bovenstaande vragen, je leert een stuk geschiedenis van hekserij kennen en wat dat nu nog voor betekenis heeft in de hekserij van nu. Kortom, een les die je op weg helpt met je eerste stappen in op jouw eigen persoonlijke heksenpad.

1.png

Over deze les

Je loopt al een tijdje rond met de vraag waarom jij zo anders bent dan de meeste mensen om je heen en hebt in je zoektocht naar antwoorden hekserij ontdekt. Er staan boeken in je kast die je interessant vond om te lezen omdat je jezelf er in herkende en viert af en toe een jaarfeest. Maar eerlijk gezegd voel je weinig hekserij in je leven en heb je steeds het verlangen om het een grotere rol in je leven te laten spelen.

Dit krijg je in de module ‘Dit is Traditionele Hekserij’

In deze module neem ik je mee in de wereld van traditionele hekserij en laat je nadenken over jouw eigen heks-zijn. Het begin op het heksenpad kan moeilijk zijn en onzeker (weet ik wel genoeg? Zijn rituelen niet eng?) maar met deze les ga je inzien dat hekserij in jou zit, dat het deel van jou is. En dat is de basis waaruit je zekerheid gaat vinden op het heksenpad.
Net als elke module uit deze online cursus bestaat ook deze module uit een werkboek met theorie om te bestuderen, een video waarin ik vertel over mijn eigen eerste stappen op het heksenpad en een aantal vragen en opdrachten om datgene wat je geleerd hebt direct in de praktijk te brengen.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!
Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: