spacer-4.png

 Stadshekserij

Eigenlijk wonen er meer heksen in de stad dan dat er heksen dichtbij de natuur wonen. Het is daarom niet verwonderlijk dat er zoiets bestaat als stadshekserij: een magie-vorm waarbij je niet direct natuur nodig hebt om het uit te voeren.

8.png

Over deze les

Hekserij is je verbonden voelen met de natuur, jezelf als deel van de natuur voelen en daaruit je kracht halen. Maar wat nu als je in de stad woont en de enige boom in de straat er een is die vol in het zicht staat van heel het huizenblok. Daar ga je toch écht niet bij zitten mediteren! Bovendien worden alle honden uitgelaten in die ene vierkante meter aarde die er omheen ligt. Stadshekserij bekijkt hekserij op een íets andere wijze dan het meestal wordt uitgelegd!

Dit krijg je in de module ‘Het altaar en de elementen’:

Deze les laat je op andere manier kijken naar hekserij, leert je om de symboliek van hekserij te vertalen naar stadse inzichten.
Staat er dat je moet mediteren in de natuur? Voel dan tijdens de meditatie hoe jij zelf de natuur bent! Lees je over de maanenergie op je huid voelen en in het maanlicht staan? Wees je er dan van bewust dat maanlicht ook door muren heen komt (Jij ligt toch ook wakker door de vollemaankracht? Ik weet zeker dat jouw bed niet buiten staat maar in je appartement!).
Deze les staat boordevol manieren om stadshekserij uit te voeren.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: