spacer-4.png

 Hekserij en spirituele ontwikkeling

het ontwikkelen van je spirituele vermogens is belangrijk omdat je in hekserij veel werkt op intuïtief en spiritueel vlak. Heksen staan in contact met de allesomvattende wereldenergie en met hun eigen energie. wanneer je dat leert aanvoelen en er mee leert werken, kun je ook magie uitvoeren.

2.png

Over deze les

Spirituele ontwikkeling is in hekserij belangrijk, omdat zoveel in hekserij op intuïtieve basis gaat. Jouw intuïtie is er altijd, alleen moet het soms iets meer wakker geschud worden. Daarnaast is het een proces om te leren vertrouwen op je intuïtie, omdat je ratio - jouw denken - zó getraind is om steeds de overhand te nemen! Van jongs af aan wordt ons geleerd om overal over na te denken en overal een mening over te hebben. Ineens gaan vertrouwen op je intuïtie - een onderbuikgevoel dat níets te maken heeft met jouw mening - druist dan in tegen alles wat je is geleerd.

Dit krijg je in de module ‘Hekserij en Spirituele ontwikkeling’

In deze les krijg je informatie, tips en oefeningen om beetje bij beetje steeds meer te gaan vertrouwen op jouw gevoel en intuïtie. Je leert om energie aan te voelen en sturen, zodat je daarmee ook leert om magie te sturen.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!
Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: