Hexcademy-smalle-banner(1).png

 Rituelen en Magie

Wat is magie? Leer over klein en groot magisch werk, magisch denken, wat ritueel werk is en hoe je zelf rituelen kunt schrijven. Want die eerste stap naar het zélf uitvoeren van een ritueel kan soms best eng zijn!

10.png

Over deze les

Ik weet nog dat ik mijn eerste ritueel uitvoerde. Ik had al dagen voorbereiding erop zitten, had informatie opgezocht over het doel van het ritueel en welke symbolieken er allemaal bij hoorden. Aan de hand daarvan had ik een ritueel geschreven en had bepaald wanneer ik het ritueel ging uitvoeren. Wat vond ik het eng! En wat miste ik begeleiding bij die eerste stappen op het daadwerkelijk uitvoeren van magisch werk! Deze les is het antwoord op de vraag die ik toen als 19-jarige beginnende heks had.

Dit krijg je in de module ‘Rituelen en Magie’:

In deze module leer ik je wat magie is, hoe rituelen er uit zien, welke stappen je kunt nemen om tot een eigen ritueel te komen en hoe je veilig rituelen kunt uitvoeren. Stap voor stap neem ik je mee in het creëren van je eigen ritueel.
Net als elke module uit deze online cursus bestaat ook deze module uit een werkboek met theorie om te bestuderen, een video waarin ik laat zien hoe ik stap voor stap een cirkel trek en een aantal vragen en opdrachten om datgene wat je geleerd hebt direct in de praktijk te brengen.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: