Hexcademy-smalle-banner(1).png

 Maanfeesten en het vrouwelijke aspect

Maanfeesten zijn mooi, de volle maan is krachtig en werken met de maankracht zorgt voor verbinding met de natuur én met jezelf. Maar waarom is de maan eigenlijk vrouwelijk? In deze les word uitgelegd wat het vrouwelijke aspect is in hekserij en waarom daar zoveel aandacht naar uitgaat.

17.png

Over deze les

Wanneer je hekserij zegt, zeg je ook vollemaansvieringen. De volle maan heeft een belangrijke rol in hekserij. Ze is niet alleen mooi, maar geeft ook heel veel kracht, wat weer bijdraagt aan je magisch werk. Alle maanfasen hebben hun eigen energie en iedere volle maan heeft ook weer zijn eigen energie. Door je bewust te worden van de cyclus die de maan in een maand tijd aflegt, en hoe dat overeen komt met jouw eigen innerlijke cyclus zal je heel veel leren over het toenemen en afnemen van je eigen energie.

Dit krijg je in deze module ‘Maanfeesten en het vrouwelijke aspect’:

In deze module leer je alles over het vrouwelijke aspect in hekserij. Vaak word hekserij alleen als vrouwelijk gezien omdat er zoveel aandacht naar uitgaat, maar waarom eigenlijk? En wie is de godin eigenlijk?
Daarnaast vertel ik ook nog over de betekenissen van de verschillende volle manen, over de betekenissen van de diverse stadia van de maan en hoe je daarmee rekening kunt houden in je eigen magie. Ik vertel over traditionele maanvieringen en hoe je die zelf kunt vieren.
Net als elke module uit deze online cursus bestaat ook deze module uit een werkboek met theorie om te bestuderen, een video over maanvieringen, vragen en opdrachten om datgene wat je geleerd hebt direct in de praktijk te brengen.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: