Hexcademy-smalle-banner(1).png

 Kaarsenmagie

Iedere heks weet wat kaarsenmagie is, maar weet je ook dat er meerdere vormen van kaarsenmagie zijn? En wist je ook dat je kaarsenmagie kunt toevoegen aan allerlei vormen van magie? Ik leer het je allemaal in deze les!

2.png

Over deze les

Kaarsenmagie word gezien als een van de meest simpele vormen van magie die er is: je brand een kaars en wenst erbij. Thats all! Zo simpel is het, maar je kunt het nog veel doeltreffender maken door er meer aandacht aan te besteden. Want voer je simpele magie uit, krijg je ook een simpele reactie uit jouw magie. Besteed je er aandacht aan en voeg je meerdere soorten magie toe (symboliek, kruiden, energie sturen) dan komt er ook een beter resultaat uit de magie die je uitstuurt!

Dit krijg je in de module ‘Kaarsenmagie en pottenmagie’:

Ik leg je een aantal vormen van kaarsenmagie uit die je magie naar een next level tillen. Deze les behandelt ook de kaarsenmagie in combinatie met flessen- en pottenmagie, omdat je dat heel goed kunt mengen met kaarsenmagie en geeft je nog veel meer suggesties hoe je kaarsenmagie kunt combineren met andere soorten magie.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: