Hexcademy-smalle-banner(1).png

 Divinatie en de kunst van het voorspellen

Een heksentechniek die tot de verbeelding spreekt bij velen is het kunnen voorspellen. Het woord dat daar tegenwoordig voor wordt gebruikt is: divinatie. De kunst van het voorspellen. Er zijn honderden, misschien zelfs duizenden, verschillende technieken die gebruikt kunnen worden om te voorspellen. Toch zijn er een tiental technieken die bij heksen vooral populair zijn. Ik leg er een paar uit zodat je een begin kunt maken met leren divineren.

1.png

Over deze les

Divinatie is de kunst van het voorspellen. Van oudsher gebruiken heksen al voorspellingstechnieken om vooruit te kunnen kijken, maar vooral ook om inzicht te krijgen in bepaalde situaties. Voorspellingstechnieken zijn écht niet alleen bedoeld om de toekomst te kunnen voorspellen. Ze geven eerder een symbolisch beeld van de huidige situatie waaruit je kunt opmaken of een bepaalde keuze wel of niet juist is.
In deze les leer je over een aantal verschillende technieken en hoe je vanuit de symboliek die getoond wordt een antwoord kunt distilleren.

Dit krijg je in de module ‘divinatie en de kunst van het voorspellen’:

Ik leer je wat divineren inhoudt, waarom heksen divineren, wat je er allemaal mee kunt doen, diverse divinatietechnieken en hoe je ze kunt uitvoeren. Deze les zit boordevol informatie over het leren inzicht te verkrijgen uit divinatietechnieken, zodat je dat weer kunt toepassen in jouw eigen hekserij.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: