spacer-1.png

De rol van de Natuur in Hekserij

De rol van de natuur in hekserij is groot! De natuur is een bron van kracht, is de basis van waaruit alles voortkomt, en is vervuld van magie en energie waaruit je als heks kunt putten. In deze les leer ik je onder andere wat natuurmagie is, hoe je aardt, wat groene magie is, een klein stukje kruidenmagie, hoe je de energie van de natuur aanvoelt en wat landschapsmagie is.

14.png

Over deze les

Veel heksen zijn graag buiten. Een wandeling in de natuur zorgt voor rust, en zeker als heks merk je dat de natuur een soort uitwisseling van energie met je aangaat als je je daarvoor openstelt. Deze les is gewijd aan de belangrijke rol van de natuur in hekserij omdat de natuur de basis is van ons bestaan. Het is een enorme bron van kracht waar we uit kunnen putten, en waar we deel van zijn.

Dit krijg je in de module ‘De rol van de natuur in hekserij’:

In deze module leer ik je natuurmagie is, landschapsmagie, kruidenmagie, groene hekserij, bosmagie, leer je aarden en de energie van de natuur aanvoelen. Het is een les vól tips om verbinding met de natuur te leggen, omdat de natuur zo’n grote rol speelt in hekserij.
Net als elke module uit deze online cursus bestaat ook deze module uit een werkboek met theorie om te bestuderen, een video waarin ik je meeneem het bos in voor bosmagie en een aantal vragen en opdrachten om datgene wat je geleerd hebt direct in de praktijk te brengen.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: