Hexcademy-smalle-banner(1).png

 De Magie van het Altaar

Een altaar is niet alleen een plek waarop je je magische spullen mooi neerzet, het is bedoeld als focuspunt en opslagplaats van magische energie. Het is de plek waar energie vanuit straalt de ruimte in, maar ook de plek waar jij je aandacht kunt vestigen. In hekserij gebruik je het altaar voor meerdere doeleinden: om te mediteren, om te offeren, om goden/gidsen/voorouders te eren, etc.

4.png

Over deze les

Zie jij soms ook door de altaren de plek niet meer? Deze les gaat je helpen om de magie van het altaar weer terug te vinden. Aan de hand van voorbeelden en uitleg ga je een beter beeld krijgen van de functie van het altaar en hoe je er zelf een kunt maken en gebruiken. Of juist meerdere altaren! En ook niet onbelangrijk: je leert dat een altaar niet altijd helemaal vol met spullen hoeft te staan! Het is namelijk een punt van focus en intentie, en alleen 1 kaars kan dat al zijn voor jou.

Dit krijg je in de module ‘De Magie van het Altaar’:

Ik leer je wat een altaar is en hoe je het gebruikt, hoe je een altaar maakt en wat je er allemaal voor moet hebben. Een altaar is namelijk een heel divers voorwerp in hekserij. Velen hebben een altaar maar wist je dat het altaar bijdraagt aan de magie die je tijdens een ritueel uitvoert?
Dat en nog veel meer weetjes en tips geef ik in deze les.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: