Hexcademy-smalle-banner(1).png

 De 4 elementen

In deze module leer je de 4 elementen kennen. Water, aarde, lucht en vuur zijn de 4 elementen die in hekserij een grote rol spelen. Ze zijn belangrijk omdat het leven bestaat uit deze elementen. Je leert de elementen stuk voor stuk kennen en wat ze voor jou kunnen betekenen.

5.png

Over deze les

In elke religie en over elk werelddeel zie je dat er waarde wordt gehecht aan de 4 elementen. Ook in hekserij spelen ze een grote rol! 4 Punten van het pentagram staan voor de 4 elementen, de 5e punt wijst naar het hogere. De werktuigen van een heks worden gekoppeld aan de 4 elementen, en die zie je weer terug in de kaarten van de Tarot. Zelfs onze sterrenbeelden zijn gekoppeld aan de elementen, die onze houding en psyche. Kennis van de elementen geeft je heel veel inzicht en kennis over de wereld!

Dit krijg je in de module ‘de 4 elementen’:

Water staat symbool voor de emoties, vuur voor je innerlijke kracht en ziel, aarde staat voor standvastigheid en jouw lichaam en lucht staat voor communicatie en jouw denkvermogen. Zo zijn er nog véél meer symbolieken en betekenissen gekoppeld aan de 4 elementen. In deze module ga je dieper in op deze betekenissen en hoe de 4 elementen jou meer kunnen leren over hekserij, maar ook over jezelf!

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: