Hexcademy-smalle-banner(1).png

 Dagelijkse Hekserij

Door kleine magische handelingen aan je dagelijkse routine toe te voegen, worden je dagen gevuld met magie en hekserij. In deze les leer je hoe je dat doet.

3.png

Over deze les

Veel heksen willen eigenlijk véél meer aan hekserij doen. Dat heeft te maken met de wens om van een interesse een levenswijze te maken. Maar kijk eens naar je dagelijkse routines, dat zijn eigenlijk ook rituelen! Want als je níet ‘s ochtends even dat kwartiertje tijd hebt om rustig te zitten, facebook door te scrollen en die kop koffie te drinken, is je dag niet goed begonnen. Zie je routines eens als ritueel en brand ook in dat kwartier een kaarsje en wierook om er nog meer een ritueel van te maken. Dan heb je al heel wat hekserij aan je dagritme toegevoegd!

Dit krijg je in de module ‘Dagelijkse Hekserij’:

In deze module ga je kijken naar je eigen ritmes door de dag heen en op welke manier je daar een stukje hekserij aan kunt toevoegen. Het is een les met veel tips en weetjes over dagelijkse hekserij in en om huis. Eigenlijk is het ook een stukje stadshekserij en hoe je klein magisch werk kunt doen om je dagen magischer te maken.
Net als elke module uit deze online cursus bestaat ook deze module uit een werkboek met theorie om te bestuderen, een video waarin ik vertel over mijn eigen hekserige dagritmes en een aantal vragen en opdrachten om datgene wat je geleerd hebt direct in de praktijk te brengen.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: