spacer-4.png

 Cirkelmagie

Wanneer je aan hekserij denkt, denk je vaak ook aan rituelen uitvoeren. Heksen werken bij rituelen in een cirkel. Deze module gaat helemaal over het werken in een cirkel, hoe je een cirkel trekt, verschillende manieren van cirkels trekken en de betekenis van cirkels. Want dit is de basis van elk (uitgebreid) ritueel!

11.png

Over deze les

Een cirkelvorm heeft geen begin en geen einde. Dus door te werken met een cirkel creëer je eigenlijk een oneindige vorm in het hier en nu. Een plek van oneindigheid waarmee je jezelf (omdat jij er in staat, zit, werkt) buiten deze huidige wereld en tijd plaatst. Dát is namelijk de plek waar magie huist, waar de energie die jij opwekt met een ritueel ook zijn doel zal opzoeken om een uitkomst te creëren.
In deze les leer ik je wat een cirkel is, waarom heksen cirkels gebruiken, wat je er mee kunt doen en hoe je cirkels trekt.

Dit krijg je in de module ‘Het altaar en de elementen’:

Heksen werken in een cirkel, een heksenkring. Maar waarom eigenlijk? En hoe maak je dan een cirkel? Je leest overal dat je gewoon een cirkel op de grond moet tekenen, of met je vinger in de lucht om je heen moet wijzen maar is het ook zo simpel? Dat en nog veel meer word in deze les uitgelegd.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: