Hexcademy-smalle-banner(1).png

 Bescherming, afweer en zuiveringsmagie

Doe je aan rituelen, dan is het goed om je te kunnen beschermen omdat je tijdens een ritueel energetisch open staat. Vooral hsp en gevoelige mensen hebben veel baat bij beschermingsmagie. Je hebt huisbescherming en zelfbescherming. In deze les leer je van beide soorten bescherming technieken te beheersen.

4.png

Over deze les

Amuletten, kruiden, heksenflessen, zegels, spiegels… er zijn eindeloos veel manieren om zowel jezelf als je huis te beschermen tegen kwade invloeden van buitenaf. Ik denk zelfs dat beschermingsmagie een van de meest gebezigde vormen van magie is in hekserij! Draag een tijgeroog bij je voor bescherming, hang een ketting van lijsterbes naast je deur, plant een vlier bij de entree van je tuin, zet spiegels met de spiegelende kant naar buiten in het raam, teken met olie een beschermingssymbool op je lichaam… In deze les leer ik je meerdere technieken om jezelf te beschermen.

Dit krijg je in de module ‘Beschermings-, afweer-, en zuiveringsmagie’:

In deze module leer je hoe je jezelf afschermt, beschermt, hoe je je huis beschermt en welke technieken er allemaal zin voor bescherming en zuivering. Net als elke module uit deze online cursus bestaat ook deze module uit een werkboek met theorie om te bestuderen, een video over de waarde van mythen, sagen en legenden en hoe je dat in je hekserij kunt gebruiken, vragen en opdrachten om datgene wat je geleerd hebt direct in de praktijk te brengen.

Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.
Met het ontvangen van de betaling en de factuur is je inschrijving bevestigd.

 

Liever een volledige cursus volgen?

Ik snap natuurlijk ook dat je liever een hele cursus in één keer volgt!

Lees meer over de cursussen op de volgende pagina’s: