Lunadea's informatieboekjes

Deze reeks informatieve heksenboekjes, geschreven door Lunadea en geïllustreerd door Annemieke Bouwman van xxMiek, beantwoordt de meest gestelde vragen over hekserij.
Wat is Hekserij? Hoe breng je hekserij in de praktijk? Hoe doe ik rituelen? Waarom vieren heksen maan- en jaarfeesten? En nog vele andere vragen!

Bijzonder aan de boekjes is dat het lijkt of ze met de hand geschreven zijn. Het handschrift is dat van de illustratrice, dat we hebben omgezet naar een lettertype!
De boekjes komen geniet binnen van de drukker. Daarna bind ik elk boekje zelf met de hand omdat ik dat mooier vind en er op die manier nog een bedeltje aan kan hangen. Ieder deel heeft zijn eigen kleur kaft, garen en een eigen bedeltje. Ik kies de kleur kaft, garen en het bedeltje naar het onderwerp van het boekje.
Het bedeltje kun je overigens ook als boekenlegger gebruiken.
— Lunadea

*Klik* voor een grotere foto...

Wat is Hekserij?

'Wat is Hekserij' is het eerste door Lunadea geschreven informatieboekje over hekserij. Het is een kleine, handzame gids die je leert wat hekserij inhoudt, en is het eerste deel van een reeks informatieboekjes over hekserij.

 •  54 pagina's (lekker dun en klein en makkelijk in je tas te stoppen)
 • Met pentagrambedeltje als boekenlegger
 • €9,95 (excl. portokosten, incl. BTW)
 • ISBN: 978-90-828305-0-7

*klik* voor een grotere foto

*klik* voor een grotere foto

Dagelijkse Hekserij

Dagelijkse Hekserij beantwoord de twee na meest gestelde vraag over hekserij: hoe praktiseer je hekserij en breng je in de praktijk wat je hebt gelezen? Een stap voor stap gids met praktische invullingen, ideeën en voorbeelden om thuis, op het werk en in jouw dagelijks leven hekserij te integreren.

 •  54 pagina's
 • Met bezem-bedeltje als boekenlegger
 • €9,95 (excl. portokosten, incl. BTW)
 • ISBN: 978-90-828305-1-4
 

NU VERKRIJGBAAR IN DE VOORVERKOOP!

Beschermingsmagie
- Van Amulet tot Zwart Zout

Deel 3 van de serie heksenboekjes van Lunadea
Maar...
de karakteristieke bedeltjes zijn nog niet binnen en de boekjes moeten nog met de hand worden gebonden (iets met draad dat niet in de gewenste kleur te krijgen was en bedels die in Nederland niet te koop waren waardoor er vertraging is ontstaan). Dat betekent dat het nog tot begin augustus kan duren voordat Beschermingsmagie daadwerkelijk helemaal klaar is om te verzenden.

Wil je niet wachten en er zeker van zijn dat jij een eerste druk hebt? Bestel dan NU alvast jouw exemplaar, en krijg als een van de eersten jouw boekje thuisgestuurd (gebonden en mét bedel)!

Ik zal ieder boekje dat besteld is in de voorverkoop signeren en er een persoonlijke boodschap in schrijven :)

Beschermingsmagie

In Beschermingsmagie beschrijft Lunadea uitgebreid maar op een simpele manier hoe je jezelf en je huis kunt beschermen, met voorbeelden en suggesties voor rituelen die je heel gemakkelijk zelf kunt toepassen. Een handig naslagwerk vol tips en weetjes!

 •  49 pagina's
 • Met rozensleutel-bedel als boekenlegger
 • €9,95 (excl. portokosten, incl. BTW)
 • ISBN: 978-90-828305-2-1