Veelgestelde vragen over de Heksenagenda

Hier vind je de veelgestelde vragen over de Heksenagenda.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier.

+ Hoeveel kost de agenda?

De agenda zèlf kost €12,95 en bestaat uit 2 boekjes: een die loopt van januari tot en met juni en een boekje dat loopt van juni 2018 tot en met december 2018. Je ontvangt er gratis een notitieboekje bij. De leren omslag kost €24,95. Je kunt daarbij kiezen tussen diverse kleuren leer. Het personaliseren van de leren omslag heeft een meerprijs dat afhankelijk is van de afbeelding die je op je omslag wilt. Ter voorbeeld: een simpele pentagram heeft een meerprijs van €15,- die bovenop de €24,95 van de leren omslag komt voor het handwerk dat geleverd moet worden om het pentagram in het leer te snijden. Wil je iets ingewikkelds, zoals een levensboom, kan de meerprijs oplopen tot €45,-.

+ Kan ik de agenda ook los bestellen?

Je kunt de agenda gerust zonder leren omslag gebruiken en bestellen.

+ Passen de gewone Midori-agenda's in jouw leren omslag?

Ja, Lunadea's Heksenagenda heeft dezelfde maten als de standaard Midori-agenda en de standaard Midori-omslag.

+ Passen jouw informatieboekjes in deze omslag?

Nee, de informatieboekjes zijn breder en passen dus niet in de leren agenda-omslag.

+ Wanneer ontvang ik de agenda?

We doen ons best om zowel de agenda's als de omslagen eind november 2017 af en verstuurd te hebben, zodat het op tijd voor Sinterklaasavond binnen is. Het vervaardigen van een gepersonaliseerde leren omslag neemt meer tijd in beslag! Na jouw akkoord op de offerte voor de meerprijs van een gepersonaliseerde leren omslag, zal het nog ongeveer 4 weken duren voor jij de omslag ontvangt. Alle leren omslagen worden met de hand vervaardigd!

+ Hoe bestel ik een gepersonaliseerde kaft?

Op de pagina van de Heksenagenda kan je alle 3 de producten agenda, leren omslag en gepersonaliseerde leren omslag aanklikken en in je winkelwagen zetten. Na bestellen van de producten ontvang je een e-mail om je wensen voor het personaliseren van de kaft te bespreken. DAan de hand daarvan zal Artisaen een offerte sturen voor de meerprijs van het personaliseren van de leren omslag. Wanneer je daarmee akkoord gat wordt de gepersonaliseerde omslag me de hand vervaardigd. Dit zal ongeveer 4 weken tijd in beslag nemen!

+ Is de agenda ook in vegan-variant te krijgen?

De agenda zèlf is van papier en karton, en is dus vegan. De omslag is van ècht leer en is dus NIET vegan. Op dit moment is er nog geen vegan-omslag bij mj te krijgen, maar wie weet maken we in de toekomst ook vegan-omslagen.

+ Hoe bevestig ik de boekjes in de kaft?

Darover zijn diverse tutorials te vinden op youtube.

+ Waarom zijn het 2 halfjaar-agenda's en niet 1 agenda?

Omdat de drukker maar een bepaald aantal bladzijden kan nieten. De agenda bevatte dusdanig veel bladzijden dat het niet in 1 boekje paste.

+ Heb je ook een kalender/school-agenda/simpelere agenda zonder tekeningen/agenda met maandoverzicht/agenda met meer notitieruimte?

Op dit moment niet, maar wat niet is kan nog komen.

+ Kan ik zelf de kleur kaft kiezen?

Je kunt kiezen uit de kleuren leer die ik op de website aanbied.

+ Waarom is die ene kleur niet meer leverbaar? Vorige week stond die nog op de website!

Er kunnen ongeveer 15 omslagen uit 1 vel leer worden geknipt. Bij de lerhandelaar kan ik niet altijd dezelfde kleuren leer kopen, dus dat betekent dat sommige kleuren als ze op zijn, ook echt op zijn en niet terug zullen komen. En dat betekent ook dat ik het ene moment andere kleuren kaften in de shop heb staan dan een ander moment.

+ Kan ik bij jou ook extra losse elastieken bestellen?

Je kunt inderdaad losse elastieken bestellen, om meerdere boekjes in je omslag te kunnen bevestigen. Wanneer je een leren omslag besteld krijg je er sowieso nog 1 extra elastiek bij geleverd, waardoor je al 3 boekjes in je omslag kwijt kunt.

+ Je zegt dat je van de agenda ook een Boek der Schaduwen kunt maken, maar hoe doe je dat?

Met behulp van de elastieken kan je tot wel 9 boekjes in 1 omslag kwijt. Je kunt van papier en karton zelf boekjes maken, zoals bijvoorbeeld een boekje om maanstanden en maanrituelen in bij te houden. Een boekje om jaarfeetsen en jaarfeestrituelen in bij te houden. Een boekje dat je als heksenagenda gebruikt. Een boekje om kruidenweetjes in bij te houden. Etc. Je gebruikt voor elk hoofdstuk in jouw boek der schaduwen een eigen boekje, die je vervolgens met een elastiek in de omslag bevestigd. Op die manier kan je van jouw agenda een Boek der Schaduwen maken! Op dit moment kan je bij mij enkel de agenda, de leren omslag, extra elastieken en dunne notitieboekjes bestellen. het is de bedoeling om mettertijd meerdere soorten vullingen voor de heksenagenda te gaan uitgeven. Ik kan nog géén datum of verwachte datum geven.