Gratis mini-cursus Dagelijkse Hekserij

Je bent een heks, voelt je heks, maar het dagelijkse leven slokt je op. Voor je er erg in hebt, heb je voor je gevoel al máánden niets praktisch met hekserij gedaan...


Voor heel veel heksen is dit héél herkenbaar!
En ik moet toegeven dat het leven tegenwoordig zó snel-snel-snel gaat, dat het best moeilijk is om van dat snelle leven een magisch leven te maken. Maar het kán wel!

En eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk...

 

 

7 dagen tips en rituelen in je inbox

Met deze mini-training stuur ik je 7 dagen lang tips en rituelen om een beetje magie en hekserij aan je dagelijks leven toe te voegen, zodat ook jij weer het gevoel hebt dat je óók een praktiserende heks bent!

Want, weet je... als je je als heks goed voelt en tevreden bent, gaat het heksen ook nog eens een heel stuk gemakkelijker!

Wil jij ook meer hekserij in je dagelijks leven?
Schrijf je dan in voor deze mini-cursus en
ontvang 7 dagen lang tips en mini-rituelen in je mailbox!

 
Vul je naam en e-mail in om je aan te melden
dit veld niet invullen s.v.p.
 
 
divider-nieuwsbrief3.jpg
 

Als traditionele heks en lerares leer ik jou graag wat hekserij inhoudt.

Wie ben ik?

page-wieislunadea.png

Ik ben Lunadea, en loop al vanaf 1999 het heksenpad.
In het begin dacht ik dat ik de enige heks was, en dat er weinig informatie over hekserij te vinden was. Maar zéker nu met het Internet vliegt de informatie je om de oren en word het daardoor soms erg onduidelijk wat goede en wat onjuiste informatie is!

Mijn missie is het om hekserij begaanbaar te maken. Om de informatie die ik zelf heb gevonden en heb geleerd op een toegankelijke manier over te brengen op alle nieuwe, zoekende heksen. Om de geheimzinnigheid te doorbreken!

Lees hier meer over mij