In een complete opleiding alles leren over hekserij: de Jaaropleiding Hekserij voor solitaire heksen  →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

lunadea _minitraining_benikeenheks

Gratis online viering

Mabon

Ontdek de magie van het jaarfeest Mabon.

Vier samen met mij het hoogtepunt van de herfst: de Herfst equinox. Het is de overgang van de lichte helft van het jaar naar de donkere helft van het jaar en na de afgelopen zes maanden meer buiten te zijn geweest, verplaatst het leven zich weer meer naar binnenshuis. Datzelfde geldt voor onze gevoelswereld: na een tijd van op vakantie gaan, festivals en andere gezelligheid, breekt er nu weer een tijd aan waarin de meesten van ons van nature behoefte hebben aan meer in zichzelf gekeerd zijn.

Tijdens deze viering help ik je stilstaan bij alles wat jij kunt oogsten in jezelf en dankbaarheid te voelen voor de overvloed die bij deze tijd van het jaar hoort.

Vier je met mij samen de herfst op 20 september om 20.00 uur?

Liefs, Lunadea

Je gegevens worden gebruikt voor je aanmelding van de viering en opvolgende mailtjes Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.

lunadea _minitraining_benikeenheks_mobile

Over Lunadea

Toen op mijn achttiende iemand mij een heks noemde en vertelde dat ik dat niet negatief moest opvatten ging er een hele nieuwe magische wereld voor mij open. Ineens begreep ik mezelf, waarom ik voorspellende ervaringen had, levendige dromen en kracht voelde in de natuur. Alles kwam samen in hekserij!

Er volgden jaren van boeken lezen, gesprekken met andere heksen, leren in een coven en daarna nog jaren van solitaire studie. Een heks is nooit uitgeleerd, en een heks heeft nooit genoeg heksenboeken, zeg ik altijd. Hekserij is een levenswijze waarin je blijft leren. Dat kan ook, want er vallen zo gigantisch veel onderwerpen onder hekserij! Zelf koos ik voor het natuurlijke heksenpad, de traditionele hekserij waarin natuurmagie een grote rol speelt, want de natuur is toch onze basis. Wij zijn onderdeel van de natuur.

Inmiddels deel ik mijn opgedane kennis door boeken te schrijven en cursussen te geven, want ik ik hou ervan om mijn kennis te delen. En ik hou ook erg van de kleur groen, kaas, stilte om me heen en van boeken. Maar ik verzamel ze meer dan dat ik nog toe kom aan lezen.

contact-lunadea

Copyright © 2003 – 2022 Lunadea // Alle rechten voorbehouden // Alle content is door Lunadea gemaakt en geschreven, dit ‘overnemen’ zonder toestemming en zonder naamsvermelding is dan ook niet toegestaan // Algemene Voorwaarden // Privacyverklaring // Cookiebeleid // Fotografie door Kerdwin & Hanna Geels // Website gebouwd door Xplore Online