Leer meer natuur in je hekserij en je leven te verweven in de Jaaropleiding Groene Hekserij.
Meld je voor 31 augustus 2024 aan met korting! →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

Lunadea_Heksenagenda_Printable_September2022

Gratis download

Heksenagenda printable November 2022

Omdat ik dit jaar gestopt ben met het maken van een heksenagenda, is hier een gratis printable met rituelen voor de bloedmaan, eikmaan en donkere koude maan, om daarmee van een gewone agenda een heksenagenda te maken: Knip ze uit en plak ze in jouw agenda!

Wil je eenzelfde formaat agenda als ik voorheen aanbood?
Mijn tweelingzus heeft een website in allemaal verschillende artikelen om te journallen. Zij heeft een ongedateerde week-agenda in Travelers Noteboek-formaat ontworpen. Schrijf er zelf de data bij, de jaarfeesten en volle manen bij de betreffende data, knip de rituelen van de printable en plak ze op de notitiepagina, en je hebt een eigen heksenagenda gemaakt!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gratis download. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.

Lunadea_Heksenagenda_Printable_September2022

Over Lunadea

Toen op mijn achttiende iemand mij een heks noemde en vertelde dat ik dat niet negatief moest opvatten ging er een hele nieuwe magische wereld voor mij open. Ineens begreep ik mezelf, waarom ik voorspellende ervaringen had, levendige dromen en kracht voelde in de natuur. Alles kwam samen in hekserij!

Er volgden jaren van boeken lezen, gesprekken met andere heksen, leren in een coven en daarna nog jaren van solitaire studie. Een heks is nooit uitgeleerd, en een heks heeft nooit genoeg heksenboeken, zeg ik altijd. Hekserij is een levenswijze waarin je blijft leren. Dat kan ook, want er vallen zo gigantisch veel onderwerpen onder hekserij! Zelf koos ik voor het natuurlijke heksenpad, de traditionele hekserij waarin natuurmagie een grote rol speelt, want de natuur is toch onze basis. Wij zijn onderdeel van de natuur.

Inmiddels deel ik mijn opgedane kennis door boeken te schrijven en cursussen te geven, want ik ik hou ervan om mijn kennis te delen. En ik hou ook erg van de kleur groen, kaas, stilte om me heen en van boeken. Maar ik verzamel ze meer dan dat ik nog toe kom aan lezen.

lunadea_minitraining_dewegvandeheks_mobile