Leer meer natuur in je hekserij en je leven te verweven in de Jaaropleiding Groene Hekserij.
Schrijf je nu in voor de interesselijst om je straks met korting aan te melden! →

GROOTHANDEL                       LOGIN SHOP

Ben je al leerling aan de Hexcademy? Log dan hier in  →

Lunadea_Heksenagenda_Printable_September2022

Gratis download

Heksenagenda printable voor 2024

Jarenlang maakte ik elk jaar een heksenagenda, maar ben daar in 2022 mee gestopt, zodat ik me nog meer kon richten op het lesgeven, onder anderen in de Jaaropleiding Hekserij. Toch krijg ik sindsdien nog steeds regelmatig vragen naar de heksenagenda, daarom heb ik deze gratis printable voor je gemaakt, met rituelen voor de maan van de langste nacht, donkere oude maan en Yule, om daarmee van een gewone agenda een heksenagenda te maken: Knip ze uit en plak ze in jouw agenda!

Wil je eenzelfde formaat agenda als ik voorheen aanbood?
Mijn tweelingzus heeft een website met allemaal verschillende artikelen om te journallen. Zij heeft verschillende prachtige covers in Travelers Noteboek-formaat in haar webshop, evenals bijbehorende inserts, zoals de ongedateerde agenda. Schrijf er zelf de data bij, de jaarfeesten en volle manen bij de betreffende data, knip de rituelen van de printable en plak ze op de notitiepagina, en je hebt een eigen heksenagenda gemaakt!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gratis download. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.

Lunadea_Heksenagenda_Printable_September2022

Over Lunadea

Toen op mijn achttiende iemand mij een heks noemde en vertelde dat ik dat niet negatief moest opvatten ging er een hele nieuwe magische wereld voor mij open. Ineens begreep ik mezelf, waarom ik voorspellende ervaringen had, levendige dromen en kracht voelde in de natuur. Alles kwam samen in hekserij!

Er volgden jaren van boeken lezen, gesprekken met andere heksen, leren in een coven en daarna nog jaren van solitaire studie. Een heks is nooit uitgeleerd, en een heks heeft nooit genoeg heksenboeken, zeg ik altijd. Hekserij is een levenswijze waarin je blijft leren. Dat kan ook, want er vallen zo gigantisch veel onderwerpen onder hekserij! Zelf koos ik voor het natuurlijke heksenpad, de traditionele hekserij waarin natuurmagie een grote rol speelt, want de natuur is toch onze basis. Wij zijn onderdeel van de natuur.

Inmiddels deel ik mijn opgedane kennis door boeken te schrijven en cursussen te geven, want ik ik hou ervan om mijn kennis te delen. En ik hou ook erg van de kleur groen, kaas, stilte om me heen en van boeken. Maar ik verzamel ze meer dan dat ik nog toe kom aan lezen.

lunadea_minitraining_dewegvandeheks_mobile