Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

Een heidense levenshouding

Datum: 22 / 01 / 2016


een heidense levenshouding.png

Ik zie heel vaak mensen die menen dat de levensstijl en de levenshouding heidens “moeten” zijn. Maar is het een plicht dat als je in de goden gelooft (c.q. de goden voor jou werkelijkheid zijn) je per se een heidense levenshouding moet hebben? Dat lijkt mij niet. Want wat zou dat dan in moeten houden en waarom zou je dat volgen? Welk ideaal moet je in een levenshouding nastreven om het geloof in de goden te kunnen houden?

Uiterlijk heksenvertoon

Kruidenthee, katoenen rokken en jurken, een tuin vol kruiden en potten met grote labels in de kast. Planken vol heksenboeken, pentagrammen aan de muur, godenbeelden en wierook branden… het kan allemaal best meedragen aan de sfeer en uitdragen wat je voelt, maar is het echt essentieel voor je gevoel? Gaat het er niet veel meer om dat je jezelf kunt zijn en dat de goden er gewoon zijn, ongeacht hoe je je kleedt en welke thee je drinkt?

Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van workshops, trainingen en 1-op-1 sessies (zowel on- als offline).

Vond je dit interessant? Dan nodig ik je bij deze uit voor mijn Facebook Community

Magische groetjes! Lunadea✰Ik wil meer gratis tips en weetjes, Lunadea!
Het enige wat je hoeft te doen in jouw mailadres hier invullen. Ik beloof je dat ik je niet meer dan noodzakelijk zal spammen 😉
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Link-in-bio-lunadea

Over de auteur

Lunadea – Heks en schrijfster

Hoi, ik ben Lunadea en mijn grootste passie is het delen van kennis over hekserij, zodat ik heksen help om met meer vertrouwen, zelfstandig hun weg te vinden op hun eigen heksenpad.

✰ Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van online en offline workshops en trainingen. ✰

Misschien vind je deze blogs ook interessant:

De god in hekserij

Religie is een delicate kwestie om over te discussiëren. Iedereen heeft er wel een mening of een standpunt over, of je...

Mijn boeklancering!

Wat heb ik lang uitgekeken naar deze datum!Na maanden schrijven, redigeren en wachten was het eindelijk zover, en ging...